Keramische Terrastegels van 2cm dik


Enmon Logo
Sierra Outdoor
Marazzi Logo
Mystone - Ardesia20
XL Style Logo
Newport Outdoor
XL Style Logo
Metropolis Outdoor
Marazzi Logo
Cotto Toscana
XL Style Logo
Gaja Outdoor
Novabell Logo
Eiche Outdoor
XL Style Logo
Interior Stone Outdoor
Enmon Logo
Lounge Outdoor
Villeroy & Boch Logo
Cadiz Outdoor 20
Enmon Logo
Rocky Outdoor
Villeroy & Boch Logo
My Earth Outdoor 20
Del Conca Logo
Anversa2
Villeroy & Boch Logo
Memphis Outdoor 20
Lea Ceramiche Logo
Waterfall Outdoor
Del Conca Logo
Engadina2
Lea Ceramiche Logo
Cliffstone Outdoor
Lea Ceramiche Logo
Nextone Outdoor
Novabell Logo
Norgestone Outdoor
Marazzi Logo
Treverkhome20
Del Conca Logo
Monteverde2
Villeroy & Boch Logo
Oak Park Outdoor 20
TopCollection Logo
Silvis Outdoor
Lea Ceramiche Logo
Bio Select Outdoor
Artikel: 128

Terrastegels van TegelStudio - voor uw woonkamer in de buitenlucht

De woontrend is steeds meer op buiten gericht. Een belangrijk onderdeel van het moderne interieur is de het vervagen van de ruimte zelf. Duidelijke grenzen verdwijnen zodat de woonomgeving als een geheel beschouwd wordt. Open keukens zijn nog steeds in opkomst, badkamer en slaapkamer gaan over in een wooneenheid en de woonkamer loopt naadloos door naar het terras, het balkon of de serre. Deze nieuwe openheid wordt weerspiegeld in een vloerbedekking in een met licht overgoten woonomgeving.

In moderne woonconcepten worden terras en balkon in toenemende mate gebruikt als "verlengde woonkamer" in open lucht. Deze verandering van betekenis heeft de eisen aan ontwerp en materialen veranderd. Betonnen afstrijklagen en plastic hulpstukken zijn uitgediend. In de buitenomgeving zetten hoogwaardige materialen de persoonlijke stijl van de woonkamer voort en verhogen zo de totale beleving.

Een belangrijk ontwerpelement van open woonconcepten is een tegelvloer die naar buiten doorloopt. Keramische oppervlakken zijn als geen ander materiaal geschikt voor het harmonieuze vloerontwerp van interieurs en aangrenzende externe leefgebieden. Kwaliteitsmerk tegels voldoen zowel aan de hoge eisen van een perfecte huiselijke uitstraling, als de extreme functionele eisen zoals vorst, vocht en temperatuurschommelingen die een balkon of terras extra op de proef stellen.

Gerenomeerde tegelfabrikanten als Agrob Buchtal met de seriële Valley, Emil Ceramica met de serie On-plein of Ariostea Legni hoogwaardige technologie, hebben intussen enkele series met robuste "2 cm dikke tegels". Deze nieuwe "Buiten Tegels" voor terras en balkon zijn niet alleen vorst en weerbestendig en vorm- en kleurvast, maar ook goed begaanbaar en stroef. Naast een verbetering van de woonomgeving, bieden hoogwaardige "Outdoor Tegels" van TegelStudio het hoge comfortniveau van keramische vloeren. Welk interieurontwerp u de voorkeur ook geeft, deze krasbestendige, vlekbestendig en makkelijk schoon te maken oppervlakken ondervinden geen schade van vetspetters, sintels van een open haard of rode wijn. Dus geniet in de toekomst gewoon van het leven in de frisse buitenlucht.