Keramische Terrastegels van 2cm dik

Terrastegel actiepagina Tegelstudio.nl
Novabell Eiche Terrastegel Landhaus Outdoor
Novabell Logo
Eiche Outdoor
Lea Ceramiche Waterfall Outdoor Ivory & Silver Flow
Lea Ceramiche Logo
Waterfall Outdoor
Lea Ceramiche Bio Lumber Outdoor Lodge Brown & Grove
Lea Ceramiche Logo
Bio Lumber Outdoor
Lea Ceramiche Cliffstone Outdoor Beige Madeira
Lea Ceramiche Logo
Cliffstone Outdoor
Lea Ceramiche Bio Select Outdoor Oak Natural
Lea Ceramiche Logo
Bio Select Outdoor
Lea Ceramiche Nextone Outdoor Taupe en Dark
Lea Ceramiche Logo
Nextone Outdoor
Villeroy & Boch Bernina Outdoor 20 Grey
Villeroy & Boch Logo
Bernina Outdoor 20
Villeroy & Boch Cadiz Outdoor 20 Chalk
Villeroy & Boch Logo
Cadiz Outdoor 20
Villeroy & Boch Gateway Outdoor 20 Manhattan Grey
Villeroy & Boch Logo
Gateway Outdoor 20
Villeroy & Boch My Earth Outdoor 20 Grey
Villeroy & Boch Logo
My Earth Outdoor 20
Villeroy & Boch Tucson Outdoor 20 Sunny Rock
Villeroy & Boch Logo
Tucson Outdoor 20
Artikel: 382

Terrastegels van TegelStudio - voor uw woonkamer in de buitenlucht

De woontrend is steeds meer op buiten gericht. Een belangrijk onderdeel van het moderne interieur is de het vervagen van de ruimte zelf. Duidelijke grenzen verdwijnen zodat de woonomgeving als een geheel beschouwd wordt. Open keukens zijn nog steeds in opkomst, badkamer en slaapkamer gaan over in een wooneenheid en de woonkamer loopt naadloos door naar het terras, het balkon of de serre. Deze nieuwe openheid wordt weerspiegeld in een vloerbedekking in een met licht overgoten woonomgeving.

In moderne woonconcepten worden terras en balkon in toenemende mate gebruikt als "verlengde woonkamer" in open lucht. Deze verandering van betekenis heeft de eisen aan ontwerp en materialen veranderd. Betonnen afstrijklagen en plastic hulpstukken zijn uitgediend. In de buitenomgeving zetten hoogwaardige materialen de persoonlijke stijl van de woonkamer voort en verhogen zo de totale beleving.

Een belangrijk ontwerpelement van open woonconcepten is een tegelvloer die naar buiten doorloopt. Keramische oppervlakken zijn als geen ander materiaal geschikt voor het harmonieuze vloerontwerp van interieurs en aangrenzende externe leefgebieden. Kwaliteitsmerk tegels voldoen zowel aan de hoge eisen van een perfecte huiselijke uitstraling, als de extreme functionele eisen zoals vorst, vocht en temperatuurschommelingen die een balkon of terras extra op de proef stellen.

Gerenomeerde tegelfabrikanten als Agrob Buchtal met de seriële Valley, Emil Ceramica met de serie On-plein of Ariostea Legni hoogwaardige technologie, hebben intussen enkele series met robuste "2 cm dikke tegels". Deze nieuwe "Buiten Tegels" voor terras en balkon zijn niet alleen vorst en weerbestendig en vorm- en kleurvast, maar ook goed begaanbaar en stroef. Naast een verbetering van de woonomgeving, bieden hoogwaardige "Outdoor Tegels" van TegelStudio het hoge comfortniveau van keramische vloeren. Welk interieurontwerp u de voorkeur ook geeft, deze krasbestendige, vlekbestendig en makkelijk schoon te maken oppervlakken ondervinden geen schade van vetspetters, sintels van een open haard of rode wijn. Dus geniet in de toekomst gewoon van het leven in de frisse buitenlucht.