Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Houtlook Keramische Terrastegels van 2cm dik

Houtlook keramische terrastegels: De pracht van hout, de duurzaamheid van keramiek. Terrassen zijn niet alleen buitenruimtes, ze zijn verlengstukken van jouw leefomgeving. Jij wilt een plek creëren waar je kunt ontspannen, samenzijn met vrienden en familie, en genieten van de buitenlucht. Houtlook keramische terrastegels bieden de ideale oplossing. Met hun realistische houtnerfpatronen en natuurlijke kleurschakeringen, brengen ze de rustieke uitstraling van hout naar jouw terras, zonder concessies te doen aan duurzaamheid. 

Regen, zon, vorst - jij hoeft je geen zorgen te maken over schade of vervaging. Houtlook keramische terrastegels behouden hun prachtige uiterlijk, seizoen na seizoen. En het beste van alles? Ze vergen minimaal onderhoud. Geen schuren, verven of speciale behandelingen zoals bij echt hout. Gewoon schoonmaken en genieten! Of jij nu kiest voor een klassiek houtpatroon of een eigentijdse variant, deze terrastegels voegen karakter toe aan jouw buitenruimte. En omdat ze keramisch zijn, bieden ze een veilige en slipbestendige ondergrond, wat essentieel is voor buitenomgevingen.

Best Seller Series

Alle artikelen