Villeroy & Boch Oak Park Outdoor 20 - Keramische Terrastegels 20mm

Villeroy & Boch

Oak Park Outdoor 20

Formaten
40x120
Kleuren
Brandy, Cacao, Chalete en Crema
Oppervlakken
Mat

Oak Park Outdoor 20

Dit is de gloednieuwe terrastegel van Villeroy & Boch. Ze behoren tot de eenvoudigste natuurlijke houtlook-tegels op de markt. Villeroy & Boch Oak Park Outdoor 20! Deze terrastegels van Villeroy & Boch completeren de reeks Villeroy & Boch Oak Park, van oorsprong een binnentegelserie in eikenhoutstijl, die vooral dankzij de kalme en elegante afwerking populair is geworden.

De Oak Park Outdoor 20-tegels zijn verkrijgbaar in vier kleuren en één formaat. De terrastegels zijn extreem sterk. Met 2 cm dikte zijn de tegels zeer robuust en duurzaam. Natuurlijk zijn de tegels vorstbestendig, indien ze op de juiste wijze zijn gelegd!

 

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Éen formaat, vier kleuren

Het is niet verwonderlijk dat Villeroy & Boch zijn toevlucht heeft genomen tot een XXL-formaat voor Oak Park Outdoor 20: de tegels in houtlook moeten immers authentiek zijn. Dienovereenkomstig heeft de Duitse fabrikant een formaat gekozen dat enigszins verbreed is om zo de houttekening beter tot zijn recht te laten komen. Bij 40x120 cm ziet het houteffect er groot en elegant uit.

Twee centimeter dik zijn de terrastegels gemaakt van porcellanato. Met deze sterkte zijn ze bij uitstek geschikt om in het gazon of in een grindbed te leggen: deze aanleg heeft vele voordelen: het leggen is bijvoorbeeld veel eenvoudiger omdat het substraat sneller kan worden voorbereid. Bovendien zijn de tegels bijzonder robuust en kunnen indien gewenst eenvoudig verplaats worden.

Kleuren

Het kleurenbereik in deze serie is iets kleiner dan de indoor-serie Oak Park. De kleuren Brandy, Cacao, Chalete en Crema zijn beschikbaar. Dus als u een doorlopende vloer van binnen naar buiten wilt leggen, staan U deze vier kleuren ter beschikking. Van licht naar donker: kleuren van eikenhout Omdat de serie Oak Park Outdoor 20 is gebaseerd op eikenhout, ziet het er heel natuurlijk en authentiek uit. 
De vier kleuren, Brandy, Cacao, Chalete en Crema, bieden een uitgebreid kleurenspectrum voor verschillende smaken. Brandy is iets lichter dan Cacao en ziet er erg warm uit. De roodachtige nuances geven een huiselijke sfeer op uw terras waar het goed toeven is. De twee lichtere tinten, Crema en Chalete, brengen een moderne stijl met zich mee. De lichte tinten, vooral met de kleur Crema, zien er bijna uit als onbehandeld hout. Beide kleuren zijn natuurlijk en vriendelijk.

Interieurontwerp Tip

Voor meer variatie op de vloer, kunnen de kleuren ook worden gemengd. Dit creëert een opwindend vloerbeeld met meer dynamiek en variatie.Cacao is de donkerste kleur in het kleurengamma van deze terrastegels.

2 cm dik

Terrastegels voor verschillende buitenstijlen
Oak Park Outdoor 20 kan op verschillende manieren worden gelegd. Omdat de terrastegels zo stabiel zijn, hoeven ze niet noodzakelijk met tegellijm te worden bevestigd. Ze kunnen net zo gemakkelijk in een grindbed, op zand of zelfs direct in het gazon worden gelegd. Als de ondergrond op de juiste manier is voorbereid, blijft deze vorstbestendig.

Villeroy-&-Boch-Oak-Park-Caviar
Villeroy & Boch - Oak Park Outdoor 20

Rustige houtlook

Houtlook en houtlook is niet hetzelfde. Net als bij natuursteen, waarvan ontelbare rolmodellen te vinden zijn in Moeder Natuur, lijkt het ene hout niet op het andere. Oak Park is gebaseerd op de klassieker van alle houten vloeren: eiken.
De tegels hebben een rustige indruk, de tekening is discreet en noesten zijn ook slechts beperkt zichtbaar. Ook de kleurovergangen worden alleen zacht weergegeven. Hierdoor ziet de tegelvloer eruit als nieuw eiken parket.

Los

Het los leggen van tegels is een zeer moderne oplossing waarbij een paar centimeter ruimte tussen de tegels kan zitten. Deze afstand tussen de tegels zorgt ervoor dat het grind of zand tussen de tegels zichtbaar is hetgeen momenteel een chique trendlook die tevens praktische voordelen biedt.

Als de tuin na enkele jaren opnieuw moet worden ontworpen, kunnen de tegels gemakkelijk hergebruikt worden. Je kunt ze bij een eventuele verhuizing zelfs meenemen. Veel mensen overwegen deze manier van leggen zelfs bij huurappartementen (indien de eigenaar het toestaat), omdat de tegels bij een verhuizing gemakkelijk meegenomen kunnen worden en hierdoor geen waardeverlies optreedt.