Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Pier 45

Van licht tot donker

Villeroy & Boch Pier 45 heeft zijn naam te danken aan de legendarische kade in New York, met fantastisch uitzicht op de skyline van Manhattan. De used-look tegelserie is de perfecte basis voor interieurs in moderne en industriële stijl.

De grootformaat tegels van Vilbostone porcellanato hebben een karaktervolle en authentieke uitstraling. De serie is verkrijgbaar in de drie sterke kleuren Ash Grey, Rusty Grey en Smokey Black. Harmonieus hierop afgestemde decortegels verrassen met een uiterst subtiel design: subtiele, ogenschijnlijk door de tand des tijds aangetaste ornamenten geven soms pas op het tweede gezicht hun identiteit prijs – prachtig als tegeltapijt of afzonderlijk in de tegellaag ingevoegd.

In tegenstelling tot echt beton zijn de tegels van porcellanato dankzij hun onderhoudsvriendelijke afwerking VilbostonePlus zeer ongevoelig voor verontreinigingen en eenvoudig te reinigen.
Woonkamer met eet- en zithoek. Vloer betegeld met Villeroy en Boch Pier 45 in stoere used-look. De tegelserie Pier 45 van Villeroy & Boch heeft een opvallend oppervlak met een used-look, die elke ruimte een bijzondere, industriële charme geeft.

Pier 45: ruw & authentiek

Met het sterke betondesign in de used-look, de expressieve kleuren en structuren is de Villeroy en Boch Pier 45 een uitstekend designconcept voor de huidige, huiselijke industriële stijl.

Het oppervlakte-uiterlijk van de tegel wekt de indruk gedeeltelijk versleten te zijn, waardoor een authentieke en tegelijkertijd stoere used-look ontstaat. Dit wordt bereikt door de bijzondere kleuring – verschillende kleurnuances en structuren. De Villeroy & Boch Pier 45 serie is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren:

  • Ash Grey
  • Rusty Grey
  • Smokey Black

 

Pier 45: formaten & designs

De vloertegels zijn verkrijgbaar in de grote formaten 60x60, 60x120 cm en 80x80 cm. De decortegels zijn wederom in de formaten 80x80 cm en 60x60 cm en maken indruk met hun tijdloze design: delicate ornamenten die in de loop van de tijd lijken te verouderen en soms pas op het tweede gezicht zichtbaar worden. Deze ingetogen decors kunnen zowel als tegeltapijt worden gelegd of afzonderlijk in de bekleding worden "gestrooid", waarbij ze altijd harmonieus in het oppervlak opgaan.

 

Een oase van welzijn in zachte tinten: de Pier 45 van Villeroy & Boch in Ash Grey (formaat: 80x80cm) geeft de ruimte rust en elegantie.