Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Pure Base

Villeroy & Boch Logo

Strak en zuiver

Villeroy & Boch Pure Base verbindt een moderne betonlook met de overtuigende praktische voordelen van keramiek. De porcellanato tegels zijn robuust en zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Vijf harmonische, met elkaar combineerbare kleuren in vier formaten – van een warme crèmetint via zachte grijsnuances tot en met krachtig antraciet – vormen de perfecte basis voor vormgevingen die op ingetogen wijze designstatement en stijl van het interieur accentueren en daarbij toch bepalend zijn voor de ruimtelijke sfeer. Bijzonder pluspunt: dankzij slipvastheid R10B kun je alle formaten ook in de douche leggen, vanzelfsprekend op vloerniveau. Zo ontstaat er in de hele badkamer een fraaie vloerbedekking die uit één stuk gemaakt lijkt.