Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Bourgogna

Villeroy & Boch Logo

Levendige steenlook

Villeroy & Boch Bourgogna is een gloednieuwe tegelserie met een natuurlijke, maar tegelijkertijd ook erg levendige steenlook. Het oppervlak van de fijne tegel is verkrijgbaar in vier verschillende, expressieve basiskleuren, variërend van beige tot antraciet. De collectie biedt zowel verschillende formaten als ongebruikelijke gesneden decors en mozaïeken aan voor een breed scala aan vormgevingsmogelijkheden. Daarnaast voldoet de porcellanato tegelserie aan alle technische eisen en combineert de hoogste kwaliteit met een authentieke steenlook.Villeroy & Boch Bourgogna - de kleurenwereld van de natuursteen

De Villeroy & Boch Bourgogna heeft een bijzondere natuursteenlook die nauwelijks van echt steen te onderscheiden is. De tegelfabrikant Villeroy & Boch bereikt deze bijzondere verbondenheid met de natuur door de modernste technische processen. Op deze manier wordt het voor steen typische oppervlak tot in detail gereproduceerd.

Net als natuursteen is de tegel niet egaal, maar heeft een sterk kleurenspel (v3). Hierdoor zijn er verschillende kleurschakeringen en tinten te zien. De fijne nerven die door de tegel lopen doen denken aan gebroken gesteente en geven de tegel authenticiteit. De Bourgogna tegelserie is verkrijgbaar in vier verschillende kleurvarianten:

  • Beige
  • Greige
  • Grey
  • Anthracite
De tegelcollectie van Villeroy & Boch omvat dus een breed scala aan kleuren die de diversiteit van steen uitdrukken.

Villeroy & Boch Bourgogna – veel verschillende ontwerpopties

De Villeroy & Boch Bourgogna biedt een doordacht totaalconcept. Naast een levendig oppervlak in vier verschillende kleurvarianten, omvat de tegelcollectie van Villeroy & Boch drie verschillende formaten:

  • 60x60cm
  • 80x80cm
  • 60x120cm
De tegels in deze drie formaten zijn zowel geschikt als muur- en wandtegels.

De serie omvat ook andere tegelelementen die bijzonder geschikt zijn voor decoratieve doeleinden: bijvoorbeeld gesneden decors met een langwerpig zeshoekig formaat (gaas verlijmd tot 26x34.5cm). De serie biedt ook mozaïeken aan in het formaat 7.5x7.5 cm (30x30cm - aan de achterzijde verlijmd) en plinten in 5x60cm.

Alle tegels in de serie zijn gerectificeerd en voorzien van R10/B slipweerstand, zodat ze zowel privé als in veel architecturale ruimtes kunnen worden gebruikt
Lichte woonkamer waarvan de vloer is afgewerkt met een lichte tegel - Villeroy & Boch Bourgogna. Natuurlijk, levendig & elegant: Villeroy & Boch Bourgogna in het grote formaat 60x120cm (greige) geeft de ruimte een natuurlijke schoonheid die in harmonie is met de natuur.