Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Atlanta

Nog meer beton-optiek die tot de verbeelding spreekt

Villeroy & Boch Atlanta onderscheidt zich van andere tegels met betonlook door zijn speciale oppervlak. De betonlook is geïndividualiseerd met een vleugje vintage.

De gebruikte look vertoont subtiele gebruikssporen op het tegeloppervlak, die de tegels een geheel eigen karakter geven. Naast verwerkingssporen brengt de vintage stijl ook een speciale flair met zich mee.

Villeroy & Boch Atlanta en de vintage stijl

Expressief en toch eenvoudig en ingetogen. De overtuigende beton-look komt bij de Atlanta tegel volledig tot uitdrukking met een typische charisma. Minimalistisch, puristisch en natuurlijk in klassieke grijstinten.
De vloertegels zijn verkrijgbaar in twee kleurenschakeringen.
In warme en koele tinten. De warme kleuren zijn alabaster white, sandy gray en dark coffee. De koelere tinten zijn foggy gray, concrete gray en night gray.

Authentieke tekenen van slijtage op het oppervlak van de tegels brengen dynamiek in het puristische totaalbeeld. Welke kleur of kleurgroep u ook kiest, de tegels zijn perfect voor het creëren van een homogene uitstraling op de vloer en op muren.
Bij Villeroy & Boch harmoniseren de wandtegels met de vloertegels. U hebt de keuze om de wandtegels in light fog of light alabaster aan te brengen. Binnen het kleurenschema, koel of warm dat u kiest passen de vloertegels in een van de andere kleuren perfect bij de muren.

Atlanta’s modulair systeem van muur- en vloertegels

Een eenvoudige en veelzijdige oplossing van de Atlanta-serie is dat deze een modulair systeem systeem biedt dat bestaat uit vilbostone porcellanato vloertegels en keramische wandtegels met ceramicplus-afwerking.
Natuurlijk is het tegelconcept Atlanta perfect op elkaar afgestemd. De wandtegels zijn iets lichter dan de donkere vloer. Deze klassieke benadering vergroot de ruimte visueel. Tegelijkertijd is de subtiele vintage stijl, die vooral duidelijk is op de vloertegels, ook te herkennen bij de wandtegels waardoor deze een zeer discrete look met een elegante moderne stijl uitstralen.

Sneloverzicht Atlanta:

  • Betonlook met een discrete, vintage look
  • Moderne, uitgebreide reeks vloer-, wand- en decoratieve tegels
  • Formaten vloertegels: 30x60, 60x60, 60x120, 30x120 evenals 40x80 en 80x80cm
  • Formaten wandtegels: 30x60 en 33x100cm
  • Decoratieve tegels van mozaïek, bamboe en porselein
  • Hoogwaardig vilboston porcellanato en ceramicplus afwerking van het keramiek

Villeroy & Boch Atlanta
Villeroy & Boch, Atlanta Betonlook in een lichte vintage look! De serie Atlanta vertelt zijn eigen verhaal door zijn lichte gebruikssporen. 

Villeroy & Boch, Atlanta

Villeroy & Boch Atlanta

Door frisse kleuren te combineren, zoals hier met blauwe keukenkasten, ziet Atlanta er Scandinavisch-modern uit. Een klassieke tegel die individuele maar ingetogen wand- en vloeroppervlakken creëert.

Formaten van Atlanta-muur en vloertegels

De porcellanato tegels van Villeroy & Bochs Atlanta zijn verkrijgbaar in zes maten:
30x60 cm 
60x60 cm 
60x120 cm 
30x120 cm 
40x80 cm  
80x80 cm 

Dankzij de gerectificeerde randen kunnen de tegels met smalle voegen worden gelegd. De homogene uitstraling creëert een ruime sfeer - typisch voor een betonlook!
De wandtegels zijn een beetje eenvoudiger qua formaat: ze worden aangeboden in 33x100 en 30x60 cm. Met het XXL-formaat 33x100 cm is het ook mogelijk om royale en bijna naadloze muurschilderingen op de muren te maken, die er dankzij de smalle lay-out erg elegant uitzien.

Decoratieve tegels Atlanta voor puristische accenten

Natuurlijk biedt Villeroy & Boch ook decoratieve tegels voor de modulaire Atlanta-serie.
Er staat U een grote selectie ter beschikking. Naast mozaïektegels in het formaat 7,5x7,5 cm op matjes van 30x30 cm, is er ook staafmotief beschikbaar. Met 30x60 cm kunnen de staafmotiefdecors perfect worden gecombineerd met de kleinere wandtegels in hetzelfde formaat. Naast deze decors, kunt u ook decoratieve tegels gebruiken die zijn ontworpen in het formaat 60x60 cm om er een spannende en interessante blikvanger mee te creeren. De speciale eigenschap van deze decors: ze zijn gemaakt van porcellanato en kunnen niet alleen op de muren, maar ook op de vloer worden gelegd.

Moderne oppervlakken met Villeroy & Boch

De subtiele vintage stijl van de betonlook wordt vastgelegd door het gladde oppervlak van de wandtegels. En de vloer heeft ook een matte afwerking: zo komt het concrete karakter tot zijn recht.
Voor een volledig succesvolle look kunnen de kleuren van de vloertegels worden gecombineerd: niet uitgesloten is bijvoorbeeld het leggen van vloertegels op een muur of op een deel van de muren. Vooral een mengsel van donkere vloertegels naast de helderdere wandtegels creëert een moderne en individuele sfeer.
Een geweldige manier om het badkamermeubel te benadrukken (vooral wit keramiek) is precies deze benadering: de donkere vloertegels aan de muur zorgen voor afwisseling en benadrukken het toilet en de ijdelheid.
Villeroy & Boch Atlanta
Een close-up: de atlanta-serie maakt indruk met de gedetailleerde reproductie van het betonnen oppervlak en verrast met de variëteit die de tegels op de vloer creëren.