Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Silent Mood

Villeroy & Boch Silent Mood - een modern wandconcept

Villeroy & Boch Silent Mood is een moderne wandtegelserie met een harmonieus kleurconcept in zachte pasteltinten. De vijf verschillende kleuren - Blue, Creme, Green, Light Grey, Pink - hebben een zacht karakter, die in de cementlook bijzonder aangenaam overkomen en de moderniteit van het concept benadrukken. Daarnaast biedt de serie Silent Mood twee verschillende decorconcepten. De serie wandtegels van Villeroy & Boch is verkrijgbaar in het praktische formaat 30x60 cm en is gemaakt van hoogwaardig aardewerk. Silent Mood is bij uitstek geschikt voor de inrichting van warme, puristische ruimtes.

Villeroy & Boch Silent Mood – zachte pastelkleuren

Het samenhangende kleurconcept van de Villeroy & Boch Silent Mood maakt deze serie wandtegels zo bijzonder. De combinatie van aardewerk (dit materiaal dat ideaal is voor wandtegels) en de zachte kleuren is bijzonder harmonieus. Samen creëren ze een warme, matte look. Villeroy & Boch Silent Mood is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren:

  • Light Grey
  • Creme 
  • Pink
  • Blue
  • Green
Het basistegeldesign van de Villeroy & Boch Silent Mood wordt uitgebreid met twee decorconcepten: Decorconcept 1: Dit heeft geometrisch grafisch gedrukte structuren. Bij de bedrukte decorvariant zijn er twee verschillende designs die goed met elkaar te combineren zijn. Decorconcept 2: Dit bestaat uit tegels met een uitgebreide driedimensionale reliëfstructuur. Beide decorconcepten zijn ook verkrijgbaar in dezelfde vijf kleuren.

 

Badkamer ontwerp met tegels van Villeroy & Boch - Silent Mood De wandtegels van de Villeroy & Boch Silent Mood kunnen prachtig met elkaar worden gecombineerd en zorgen voor een harmonieus totaalbeeld.

 

Villeroy & Boch Silent Mood – combinaties aan de muur

Met zijn vijf kleuren en twee decorconcepten maakt de Villeroy & Boch Silent Mood veel verschillende vorgevingsopties mogelijk. Op deze manier kunnen de op elkaar afgestemde kleuren optimaal met elkaar worden gecombineerd. Bijvoorbeeld: een kant van de muur met de Villeroy & Boch Silent Mood in de kleur Light Grey en een andere kant van de muur in de kleur Blue. Bepaalde delen van de kamer kunnen ook vakkundig worden geënsceneerd met de kleurverschillen. Het samenspel van kleuren is bijvoorbeeld geschikt voor doucheruimtes, kranen of keukenspiegels. De basiskleuren van de Villeroy & Boch Silent Mood kunnen ook eenvoudig worden gecombineerd met de decorvarianten.

Silent Mood is een harmonieus kleurconcept met een minimalistische, puristische ambitie. Met vijf pastelkleuren en verschillende moderne decorthema's geeft deze serie de matte cementlook een individueel, kleurrijk innovatief gezicht.