Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Nocturne

Villeroy & Boch Excellence Logo

Tegels met glamour en charme

Villeroy & Boch Nocturne omvat geglazuurd keramische gepolijst en gesatineerde basis en decoratieve tegels. Drie spannende kleuren White, White-gold en Black zijn verkrijgbaar in de maten 60x60 cm en 60x120 cm. Dit creëert esthetische, monochrome ruimtelijke ontwerpen en dynamische kleurencombinaties. Afhankelijk van de kleurenmix kan dit een warme of koele sfeer creëren.

Nocturne

De Nocturne-serie van Villeroy & Boch is exclusief via ons verkrijgbaar. Deze speciale serie is toegevoegd aan de categorie Excellence Products van Villeroy & Boch. Als gecertificeerd dealer mogen we deze exclusieve series verkopen. 

Bent u geintresseerd in deze tegel? We maken graag een offerte op maat! 

Tegels met glamour en charme

Het Nocturne-assortiment omvat geglazuurd keramische gepolijst en gesatineerde basis en decoratieve tegels. Drie spannende kleuren White, White-gold en Black zijn verkrijgbaar in de maten 60x60 cm en 60x120 cm. Dit creëert esthetische, monochrome ruimtelijke ontwerpen en dynamische kleurencombinaties. Afhankelijk van de kleurenmix kan dit een warme of koele sfeer creëren.

De decoratieve tegels White flower en Black flower completeren de basistegels met indrukwekkende, florale ornamenten. De tweekleurige, twaalfhoekige tegels maken creatieve accenten mogelijk, zowel als rand of als accent in de hele kamer. Nocturne kan optimaal worden gebruikt in de badkamer, de keuken, in de slaapkamer en in woonruimtes. Maar ook in restaurants, boetieks, hotels en winkels biedt de serie een adembenemende ambiance.

Het witte deel van de tegels is gebaseerd op Statuario-marmer en bevat subtiele grijze nerven. De interpretatie van echt Calacatta-marmer wordt nieuw leven ingeblazen in de witgouden tegels met grijze nerven en warme, gouden insluitsels. In de zwarte uitvoering tonen de tegels expressieve aderen geïnspireerd door de marmeren look Black Ice. Hier doet de structuur denken aan kristallijne ijsschilfers en ijsoppervlakken die zich over het hele marmer uitstrekken.
Villeroy & Boch Nocturne
Nocturne van Villeroy & Boch verrast met een verscheidenheid aan decors en speciale ontwerpen die elke kamer een exclusieve en extravagante sfeer geven.

Tijdloze elegantie in marmer

Villeroy & Boch Nocturne is een moderne interpretatie van tijdloos marmer en biedt uitstekende ontwerpconcepten voor muren en vloeren. Hier worden verschillende, authentieke marmer optieken opnieuw samengesteld om een uitgebreid decoratieconcept met moderne stijl te creëren.

Nocturne omvat visuele inspiratie van de soorten Calacatta Gold, Statuario en Black Ice-marmer. Dit resulteert in expressieve tegels gemaakt van porcellanato dat de natuurlijke veranderingen in hun modellen perfect imiteert.

Met deze serie is zowel klassiek als modern interieurontwerp met een zeer stijlvolle sfeer mogelijk.

 

Verfijnde decorvariëteit

Het hoogtepunt van deze nieuwe serie is de decoratieve tegel die bij alle kleuren van de basistegels past. Het bestaat uit geglazuurd keramiek en maakt exclusieve wandontwerpen mogelijk, maar kan ook op de vloer worden aangebracht. De decoratieve tegel is verkrijgbaar in de maten 30x120 cm en 60x120 cm. Het verfijnde, geometrische patroon van fijne, roestkleurige diamanten en kubussen creëert een adembenemend trompe-l'œil-effect, dat, afhankelijk van het licht, altijd verschillende nieuwe vormen tevoorschijn tovert. Verder is een decoratie van 30x60 cm met een lineaire streepstructuur onderdeel van Metalyn. De gesneden decoratie is beschikbaar in alle zes kleuren en in de formaten 7,5x7,5 cm en 30x30 cm.