Prijsbelofte Vacatures Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63

XXL

Villeroy & Boch Hudson

Welzijn

Ervaar de nieuwste tegeltrends van 2018 met Villeroy & Boch! De fabrikant presenteert zeven sensuele series en overtuigt met het motto "Reflections of Nature".

Alle zeven nieuwe series zijn te vinden in onze online shop! Ontdek de tegelserie Marmochic, Tucson, Natural Blend, Hudson, Urbantones, Melrose en Back Home!

Nu willen we u laten kennismaken met de serie Hudson. Een serie die de feel-good-factor in uw eigen huis en zelfs in openbare ruimtes naar een nieuw niveau tilt. Een serie die zelfs een beetje vakantiegevoel oproept ...

Emoties door tegels

Tegels zijn allang niet langer gewoon een pure vloerbedekking. Tegels behoren tot een modern interieur, evenals de gezellige sofa. De Hudson-serie is ontworpen voor het welzijn. Het opgeruwde oppervlak, samen met delicate kleuren, herinnert aan ontspannende uren op brede zandstranden zonder mensen. Onder het motto Reflections of Nature projecteert Villeroy & Boch idyllische momenten in de natuur op het oppervlak van zijn hoogwaardige tegels. Dit resulteert in volledig nieuwe woonconcepten die volledig zijn overgeheveld naar een harmonieus en modern leven.

Kleurwereld natuur met Hudson

De Hudson-serie is volledig gemaakt van natuurlijke kleuren, die zich discreet en ingetogen in de omgeving verhouden. Door een zacht en natuurlijk charisma brengen de tegels een natuurlijke sfeer tot leven. Het oppervlak doet denken aan zacht, warm zand vanwege de lichte korrel. De felle kleuren zijn White Sand en Sand. Beide tinten zijn helder, waarbij Sand duidelijk beige nuances heeft en White Sand zich eerder beperkt tot een warm witte tint. De kleur Clay is modern, iets donkerder en strekt zich uit van middelgrijze tot lichtbruine kleurnuances. Tot slot is Hudson in de kleur Volcano beschikbaar: een delicate antraciete kleur die natuurlijkheid en een moderne flair in uw kamers brengt.
Villeroy-&-Boch-Hudson
Villeroy & Boch - Hudson in de kleur Volcano
Villeroy-&-Boch-Hudson
Villeroy & Boch Hudson - White Sand

Afmetingen van Hudson

De serie Hudson biedt een groot aantal modulaire indelingen voor een ontwerp. Sommige formaten kunnen dus worden gebruikt voor speciale patronen. Het Romeinse verband kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd met de formaten 60x60, 30x60 en 30x30 cm. Verdere associaties zijn mogelijk met de extra formaten 15x15 en 15x60 cm. Met de plinten in het formaat 7,5x60 rond je je vloerdesign af. We adviseren u graag over uw project in onze winkel. Ook telefonisch zijn we voor u beschikbaar.

Elegante decors van Hudson

Naast klassieke mozaïeken met grotere tegeltjes in het formaat 7.5x7.5 cm, vindt u ook verfijnde staafmozaïeken. Deze kunnen perfect worden aangebracht op badkamerwanden, uw haard een elegante afwerking geven of een muur een speciale accent mee te geven. De mozaïeken van Hudson zijn allemaal op een raster gelijmd, waardoor leggen veel eenvoudiger wordt. Natuurlijk zijn de mozaïeken ook in alle kleuren verkrijgbaar. Alle Hudson-tegels zijn keramisch en kunnen op de vloer of muur worden gebruikt. De antislipklasse is R10A.