Villeroy & Boch Spotlight

Villeroy & Boch

Spotlight

Formaten
40x80, 60x60, 80x80
Kleuren
Antraciet, Grijs,
Oppervlakken
Gepolijst

Ontwerp kent geen grenzen

Een eenvoudig oppervlak en een minimalistische stijl - deze ontwerpelementen zijn momenteel trendy. En tegelijkertijd maken ze de serie Spotlight van Villeroy & Boch af! De serie verrast met veel details, die ervoor zorgen dat u uw individuele touch in het ontwerp van de wand en de vloer kunt brengen. Tegelijkertijd biedt Spotlight een brede selectie van verschillende warme en koude tinten. Ontdek de gloednieuwe serie van Villeroy & Boch.

Eenvoud die verrast

Het basisidee achter Spotlight is de ontwikkeling van een stedelijke, eenvoudige sfeer. Deze sfeer kan worden geïndividualiseerd door het gebruik van sterke contrasten of door het gebruik van de spannende designtegels. Het resultaat is een state-of-the-art ruimteconcept dat kan worden uitgebreid en verfijnd volgens uw persoonlijke smaak. Het kleurenpallet geeft u een eerste indruk van de ontwerpmogelijkheden met Spotlight!

Kleurwereld in eenvoudige kleuren

Eenvoudig en ultramodern zijn de kleuren van de serie spotlight. U hebt de keuze tussen de tinten wit, lichtgrijs, grijs, grijs en antraciet. De laatste kleur, antraciet, is perfect voor een contrastrijk ontwerp. Deze kleur kan worden gecombineerd met een van de andere tinten. Hierdoor ontstaan visuele onderbrekingen, die vooral bij de wastafel, het toilet of de douche opvallen. De kleuren greige en wit zijn vrij warm, terwijl de tonen antraciet en grijs vrij koel zijn.

Decoraties met stijl

Naast klassieke mozaïeken, biedt de serie Spotlight speciale decoratieve tegels. Deze hebben dezelfde formaten als de basistegels, maar worden doorkruist met onregelmatige aderen. De aderen doen denken aan takken of struiken en zorgen voor een natuurlijk beeld. De decoraties worden verspreid aangebracht tussen de normale muurtegels. Dit creëert een stijlvolle en subtiele afwisseling in de muurschildering. De keramische tegels zijn uitsluitend geschikt voor de muur terwijl de percellanato tegels zowel op de vloer als op de wand gebruikt kunnen worden.

Diversiteit in formaat design

Eenvoudig en toch gevarieerd - dit geldt niet alleen voor het ontwerp van de tegels, maar ook voor hun formaten. De indelingen van 80 x 80, 60 x 60 en 40 x 80 cm kunnen op de grond of aan de muur worden gelegd. Het formaat 40x120 is ontworpen voor de muur. U kunt dus accenten zetten met decoratieve tegels maar ook met een speciaal legverband van de diverse tegelformaten. Ons verkoopteam helpt U graag verder.