Villeroy & Boch Daytona

Villeroy & Boch

Daytona

Formaten
30x60
Kleuren
Creme, Greige, Grey, Dark Grey
Oppervlakken
mat

Harmonieuze betonlook

Villeroy & Boch Daytona presenteert zich in de geest van moderne woonconcepten. Vanwege de tijdloze betonlook gaan functionaliteit en esthetiek samen in een adembenemend vloerconcept voor moderne kamers. Het eenvoudige karakter van deze serie wordt aangevuld met tijdloze elegantie en biedt de perfecte vloer voor de moderne architectuur. Dit zorgt voor een puristisch totaalbeeld met een subtiele keramische structuur.

Harmonieuze, heldere en praktische vormen en kleuren van mat vilbostone porcellanato overtuigen met licht reliëfoppervlakken in vier discrete kleuren van crème, greige, grijs en donkergrijs, die zowel een warme als een koele kameratmosfeer mogelijk maakt.

Villeroy & Boch Daytona
De Daytona-serie van Villeroy & Boch combineert een tijdloze betonlook in de gebruikelijke
kwaliteit en geproduceerd met de modernste productietechnieken.

Functionaliteit ontmoet design

De basistegels van Daytona in het formaat 30x60 cm worden aangevuld met mozaïekdecors in het formaat 5x5 cm in alle kleuren van de serie. Dit maakt decoratieve wandontwerpen mogelijk, zoals inloopdouches. Vanwege de harmonieuze en homogene formaten en kleuren past het ingetogen ontwerp optimaal in gemakkelijk te onderhouden eenpersoons appartementen en in het gezinsvriendelijke huis. Met de antislipklasse R10 B is een modern interieur in de hele woonkamer, evenals in de badkamer en de keuken mogelijk.

De tegel voor puristen

Daytona van Villeroy & Boch is bij uitstek geschikt voor badkamers, keukens, gangen, slaapkamers en woonruimtes in de particuliere sector. De stijlvol moderne betonlook maakt discrete en moderne kamerontwerpen mogelijk, die ook in openbare ruimtes en evenals in moderne kantoorgebouwen kunnen worden gebruikt.

Ontdek het ultramoderne assortiment porcellanato en verfijn uw woonruimtes met een tijdloze en zelfverzekerde sfeer.

 

Beton-look om aan te raken

Met de serie Daytona voel je de delicate structuren van de tegel. Of het nu met je vingers is of terwijl je op blote voeten door je kamer loopt. De minimalistische look van Daytona past perfect in moderne woonconcepten en creëert met vier discrete kleuren een stedelijke sfeer, die volledig in het teken van de huidige woningtrends staat. De serie is perfect voor vloeren en muren en kan vooral visueel bijzondere meubels of decoraties markeren.

Ontwerp uw kamers in de stijl van industrieel design. Deze interieurstijl heeft zijn oorsprong in de architectuur, maar is geleidelijk geïntegreerd in particuliere huizen en appartementen. Tegenwoordig wordt deze stijl als modern en tijdloos beschouwd en geeft alle kamers een speciale en eenvoudige flair.