Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
P.S. Bezoek onze showroom voor speciale Pinksterdag actieartikelen! 

Villeroy & Boch Rustic Blend

Natuursteen karakter in indrukwekkend keramisch design

Villeroy & Boch Rustic Blend interpreteert een rustiek steeneffect in hoogwaardig VilboStone porcellanato, perfect voor een modern interieur met een landelijk tintje. De tijdloze esthetiek van expressieve natuursteen brengt een onweerstaanbare, originele charme in elke kamer.

Het matte oppervlak van de tegelserie wordt gekenmerkt door heldere nerven en een interessant kleurspel, die als geheel een levendige uitstraling creëren. De Rustic Blend is verkrijgbaar in de drie authentieke steenkleuren Beige, Light Grey, Medium Grey en in de formaten 60x120 cm, 80x80 cm en 60x60 cm. Met deze rustieke steenlooktegel van Villeroy & Boch kunt je eenvoudig allerlei individuele ruimteconcepten creëren.

Naast een natuurlijk oppervlak scoort deze collectie met praktische eigenschappen: de steenlook tegel is extreem duurzaam, vorstbestendig, gerectificeerd en verfijnd met de VilbostonePlus oppervlaktetechnologie.