Sample pakketten bij TegelStudio
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

Sample pakketten bij TegelStudio

Sample pakketten

Bestel sample pakketten bij Tegelstudio om zo tot een eenvoudigere keuze te komen.
Het is moeilijk om het effect en de kleur van een tegel 100% in te schatten als je deze alleen op een foto kunt zien of in de showroom ziet liggen.

We streven ernaar om de tegels in onze online shop zo nauwkeurig mogelijk weer te geven qua textuur en kleur - maar lichtreflecties, structuren en oppervlakte-eigenschappen kunnen slechts in beperkte mate in foto's worden vastgelegd. Het maakt ook veel uit op welk beeldscherm een tegel bekeken wordt. Om teleurstellingen te voorkomen bieden wij u nu de mogelijkheid om proefpakketten te bestellen!  Dit is een extra mogelijkheid om de tegel te vinden die je zoekt. Je kunt thuis zelf de beslissing nemen!

Wat zijn sample pakketten?

Een sample pakket bevat een aantal voorbeeldtegels. Je kunt bij ons proefverpakkingen met twee, drie of meer proeftegels bestellen. Deze tegels in de verschillende verpakkingen kunnen verschillende kleuren hebben binnen een serie of uit totaal verschillende series komen.

Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een houtlook in neutrale tinten, maar weet je nog niet precies welke kleur je het mooist vindt, dan is er de mogelijkheid om het Houtlook Mix proefpakket te bestellen. Dit pakket bevat vier kleuren 2 uit de Eiche en 2 uit de Artwoord serie. Het pakketje wordt direct naar je huis gestuurd zodat je de vier kleuren van dichtbij kunt zien.

Het alternatief voor het versturen van samples

Naast de reguliere levering van monsters bieden wij de variant van het verzenden van sample pakketten aan. Een normale sample verzending bevat een tegel in het originele formaat, terwijl in de voorbeeldverpakking meerdere tegels in een kleiner formaat worden verzonden. Deze twee opties, het verzenden van sample en het verzenden van sample pakketten, worden echter niet voor alle tegels aangeboden. Welke tegels voor welke variant besteld kunnen worden, zijn in onze online shop onder het kopje monsterpakketten te vinden.

Handige voorbeeldtegels

De tegels in het proefpakket worden in handige formaten zoals 30x30 cm of 20x30 cm gesneden, afhankelijk van het tegelformaat. Ze kunnen dus eenvoudig op elke plek in de kamer worden uitgeprobeerd om een indruk te krijgen van de kleur in de plaatselijke lichtomstandigheden.

Details van het oppervlak zoals groeven, nerven, inkepingen en in het geval van de houtlook knoesten zijn dan niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. Het is sowieso de moeite waard om een sample te bestellen, omdat de kleuren een heel ander effect ontwikkelen afhankelijk van het licht in verschillende kamers.

In lichtere kamers zijn aders en kleurschakeringen beter te zien, in donkere kamers ontstaat een meer homogene, rustige indruk. Dit effect is alleen te zien vóór het leggen. Vandaar dat wij met deze service van het bestellen van sample tegels zijn gestart.

Tegelwerelden en tegelkleuren

Er zijn veel manieren om voorbeeldpakketten te verzenden. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde tegelwereld zoals houtlook, dan stellen wij proefpakketten samen die je een indruk geven van de diversiteit van de betreffende tegelwereld. Het TopCollection Beton Soft monsterpakket bevat bijvoorbeeld de drie kleuren van de Beton Soft serie en geeft je inzicht in de gehele serie.

Het monsterpakket voor de houtlook van de Novabelle Eiche toont u de drie kleuren Natur, Landhaus en Scottisch. In onze online shop vindt je vele andere voorbeeldpakketten. In de toekomst zullen we verschillende monsterpakketten blijven aanbieden om jou de grootst mogelijke keuzevrijheid te bieden.

Heb je nog verdere vragen? Neem dan gerust contact met een van onze verkoopmedewerkers!