BEZORGEN & AFHALEN

AFHALEN VAN UW BESTELLING
Het is mogelijk om uw bestelling zelf af te halen bij ons magazijn in Tienray (Limburg). U maakt hiervoor zelf een afspraak met onze afdeling verkoop, hierbij bepaalt u zelf een tijdstip. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het afgesproken tijdstip voor u klaar staat.

LEVERING
Is de locatie waar u woont moeilijk bereikbaar met een vrachtwagen? Geef dit dan aan bij de bestelling, zodat we hier rekening mee kunnen houden met het transport. Hiervoor wordt dan een ander soort vrachtwagen ingezet. (Hier worden geen extra kosten voor berekend) Uw bestelling wordt aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Wanneer dit bijvoorbeeld een flat betreft wordt deze bestelling beneden bij de portiek afgeleverd.

EILANDEN
Bij levering op één van de Waddeneilanden zal aan de hand van de afmetingen en gewicht van de zending een extra bedrag in rekening worden gebracht. Dit geldt ook voor alle andere eilanden buiten Nederland. Mocht dit voor u van toepassing zijn, neem dan contact met ons op. 

CONTROLE
U dient het geleverde product(en) direct bij levering te controleren op zichtbare gebreken en/of het geleverde overeenstemt met de orderbevestiging. Reclamaties over zichtbare gebreken en/of leveringen, die niet overeenstemmen met de orderbevestiging dient u uiterlijk binnen 48 uur na levering aan Tegel-outlet.com te melden. Meldingen buiten deze termijn zullen niet in behandeling worden genomen.

BEZORGPROCES
Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een bestelbevestiging per mail. Vervolgens ontvangt u binnen 24 uur een orderbevestiging. Bestelt u buiten kantooruren, dan ontvangt u deze de eerstvolgende werkdag. Afhankelijk van uw keuze zijn de volgende mogelijkheden van toepassing:

AFHALEN
Zodra uw bestelling klaar staat om af te halen, krijgt u hier via het opgegeven e-mailadres bericht over.

PALLETVERZENDING
Zodra uw bestelling klaar staat voor transport, nemen wij via het opgegeven e-mailadres contact met u op om een definitieve leveringsdatum vast te stellen. Dit zal dan conform afspraak ingepland worden bij onze transporteur. Vervolgens zult u een verzendbevestiging ontvangen van onze transporteur waar de afleverdatum + tijdsindicatie in vermeld staat.

PAKKETVERZENDING
Zodra uw bestelling klaar staat voor transport, nemen wij via het opgegeven e-mailadres contact met u op om een definitieve leveringsdatum vast te stellen. Het pakket zal op deze datum aangeboden worden op het aangegeven afleveradres. U zult hierover géén verzendbevestiging krijgen van onze transporteur.