Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
P.S. Bezoek onze showroom voor speciale Pinksterdag actieartikelen! 

Betaalmogelijkheden

IDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat je als consument IDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie zonder verborgen kosten.
PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit card, bankrekeningen, of het PayPal balans. Paypal maakt het mogelijk om je bankrekening aan je account te koppelen, zodat je nog sneller kunt bestellen. Bij betalingen via een Paypal account rekenen we 3,4% transactiekosten over de totale orderwaarde.
Klarna Achteraf Betalen
Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig.

Betaal in 3 delen' is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen.

Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging. Deze betaalmethoden biedt zekerheid.
Je kunt Apple Pay gebruiken voor aankopen in winkels, online en in apps. Het is eenvoudig, veilig, privé en wordt op veel plaatsen geaccepteerd.
Tegel-outlet bied u de mogelijkheid om met een creditcard te betalen (bijvoorbeeld met een Visa, Mastercard of American Express).
Carte Bancaire is de meest gebruikte betaalkaart voor online betalingen in Frankrijk. 
Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van de consument en meteen verwerkt.
Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië.
EPS (electronic payment standard) is een online overboekingssysteem dat door de Oostenrijkse banken samen met de overheid is ontwikkeld. Het is een eenvoudig en veilig proces voor online betalingen voor miljoenen gebruikers in Oostenrijk.
Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.