Betaalmogelijkheden


Multisafepay is een online Payment Service Provider. Zij regelen de overeenkomsten, technische details en betalingen voor bijna elke betaalmethode, waardoor het voor Tegel-outlet een stuk makkelijker is om een breed scala van betaalmogelijkheden aan te bieden. Hieronder vind u de betaalmethoden die Tegel-outlet momenteel aanbied.

MultiSafepay Logo

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

Nadat je als consument iDEAL hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie zonder verborgen kosten.
PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit card, bankrekeningen, of het PayPal balans. Paypal maakt het mogelijk om je bankrekening aan je account te koppelen, zodat je nog sneller kunt bestellen. Bij betalingen via een Paypal account rekenen we 3,4% transactiekosten over de totale orderwaarde.
Tegel-outlet bied u de mogelijkheid om met een creditcard te betalen (bijvoorbeeld met een Visa of Mastercard) Bij betaling met een creditcard word er 1,8 % transactiekosten over de totale orderwaarde in rekening gebracht.
Kies je voor een bankoverschrijving, dan maak je het orderbedrag zelf over op onze bankrekening. U krijgt hierover een mail van onze Payment Service Providor (Multisafepay) met verdere instructies.
SOFORT Banking biedt een multinationale debet betaaldienst die consumenten veilig laten afrekenen tijdens het internetbankieren.
Bancontact is een veel gevraagde betaalmethode in België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van de consument en meteen verwerkt.
Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Consumenten betalen in de eigen bankomgeving, waar de betalingen direct worden verwerkt.

Tegelstudio.nl
Spoorstraat 61
5865 AG Tienray
Nederland

Tel. +31 (0) 478 - 69 11 63
www.tegelstudio.nl
info@tegelstudio.nl

Maandag t/m Vrijdag   09:00 - 18:00 uur
Zaterdag   10:00 - 15:00 uur
Zondag   (koopzondagen)