Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Emilceramica

Origineel en modern

Keramiek wordt al sinds de oudheid gebruikt in vele baden en sauna's. Sindsdien is het hoogwaardige materiaal steeds verder ontwikkeld. Het werd verfijnd door high-tech processen, zodat de levensduur en robuustheid steeds meer toenemen. Emil Ceramica, een Italiaanse fabrikant, produceert uit passie keramische producten. De hoogwaardige tegels en mozaïeken van de verschillende series hebben al veel van onze klanten geïnspireerd. Ervaar de natuurlijke sfeer van Emil Ceramica - laat u betoveren door de authentieke houtoptiek, betonoptiek en terracotta looks!

Rustiek en natuurlijk

Met behulp van de expertise van architecten en ontwerpers, geeft de fabrikant zijn producten stijl, schoonheid en het vermogen om individueel welzijn in de kamers uit te stralen. De keramische producten van Emil Ceramica gaan niet alleen over stijl en schoonheid, ze richten zich ook op de behoeften van veel verschillende mensen: u kunt dus de omgeving kiezen waarin u wilt leven: in een modern, minimalistisch huis? Een gezellig huis met een gezellige oase van welzijn? In een extravagant huis met luxe charme? Of zou het gewoon praktisch moeten zijn? Emil Ceramica presenteert een veelvoud aan variaties in verschillende series.

Kwaliteit en het milieu

Emil Ceramica heeft zichzelf hoge normen gesteld. Het bedrijf streeft naar een consistent hoogwaardige kwaliteit, duurzaam gebruik van grondstoffen en de leefbaarheid. Deze bijzondere verplichting die Emil Ceramica zich ten doel heeft gesteld , werd in 2016 door de jury van Cersaie, een internationale vakbeurs voor architectuur en bouw in Italië, met de Gold Excellence Award voor zijn alomvattend management systeem beloond. De prijzen waren toegekend voor de hoge kwaliteit, de aandacht voor het milieu, energiebesparing, gezondheid en veiligheid.

Van moeder aarde

Emil Ceramica blijft dicht bij de natuur omdat de fabrikant weet waar het keramiek vandaan komt: de combinatie van aarde en vuur. Met dit basisprincipe ontwerpt de fabrikant zijn producten. Daardoor geeft het je innovatie, technologie en functioneel ontwerp zonder daarbij het milieu uit het oog te verliezen. Bij Emil Ceramica vindt u tegels die met een licht natuurlijk voorkomen zijn gemaakt en tegelijkertijd een moderne charme uitstralen. De meeste series van de fabrikant zijn tijdloos, modern en elegant.

Enkele series van Emil Ceramica

Emil Ceramica Millelegni: een serie die perfect doet denken aan rustieke houten planken met grote noesten en opvallende nerven. Geniet van de houtlook in een gezellige beige-bruine kleur: Scottisch oak, of creëer een Scandinavisch sfeer met de bijna wit uitziende houtlook white toulipier. Een ander speciaal serie is de Emil Ceramica Stone Box. Een serie die natuursteen perfect imiteert en een onvergelijkbaar natuurlijke flair bij u thuis brengt. Trouwens, de Millelegni en On Square-serie zijn ook verkrijgbaar in een variant voor uw terras of tuin. Millelegni 20mm en On Square 20mm, met een dikte van twee centimeter, zijn de keramische tegels die perfect bestand zijn tegen weer en wind.

Emil Ceramica on Square en Kotto XL

Een van de meest populaire series van de fabrikant is Emil Ceramica On Square. Deze serie heeft beton genomen als voorbeeld. Het combineert het handgevormd oppervlak van het materiaal met een lichte elegantie. De uitgebreide XXL-tegels in de kleuren cemento, avorio of sabbia geven een heel individuele flair aan uw huis. Emil Ceramica Kotto XL is een serie die is gebaseerd op terracotta. Dit geeft uw kamers een mediterrane flair. Het gestructureerde oppervlak met lichtere en donkerdere insluitsels zorgt voor een levendige en ultramoderne vloer.