Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica Tele di Marmo Onyx

Marmerlook kunstwerk

Emilceramica Tele di Marmo Onyx is een serie die keramische oppervlakten laat transformeren naar ware kunstwerken. Deze serie vertegenwoordigt een belangrijke stap in het voortdurende onderzoek van de fabrikant Emil Ceramica naar de fijnste en kostbaarste mineralen: de kleurvariaties en transparanties die typisch zijn voor deze Onyx steen zijn gelaagd onder oppervlakken om een prachtige driedimensionaliteit en innerlijke glans te geven. In een uiterst verfijnd, intrigerend kleurenpalet - van het verleidelijke ivoor tot het elegante roze, het diepe groen en blauw en het dramatische zwart - met zijn prachtige grote formaat van 120x278 cm biedt Tele di Marmo Onyx een diepte en rijkdom aan kleuren nooit eerder bereikt. Bovendien biedt de SilkTech-technologie uitstekende antislipprestaties terwijl het zachte, zijdeachtige gevoel van het keramische oppervlak behouden blijft.