Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica - Millelegni 20mm Terrastegels in hout-look

De natuur in uw eigen huis ook voor buiten

Emilceramica Millelegni 20mm is een serie die de sensuele generfde houten oppervlakken kunnen vangen. Dankzij de geavanceerde keramische technologie, de typische tekenning en de details van het hout zijn natuurgetrouw overgebracht op deze wand- en vloertegels.
De 20 mm dikke tegels zijn vorstbestendig

Natuur om te inhaleren

Vier geselecteerde houtsoorten uit vier klimaatzones weerspiegelen de veelzijdige schoonheid van het natuurlijke houtproduct. Met de kenmerkende tekening van Schotse eik is het nu mogelijk een vloer te leggen die naar buiten toe doorloopt om zo een optische uitbreiding van uw woonkamer te realiseren.

Tegels in plaats van parket

Parket heeft verzorging nodig, moet worden geschuurd en met zorg worden behandeld. Met de tegelserie Millelegni kunt u genieten van het natuurlijke gevoel van hout zonder u zorgen te hoeven maken over onderhoud en bijwerken. Het is niet nodig de keramische tegels te impregneren of op te schuren. Ze zijn robuust, waterdicht en duurzaam. In de 20mm uitvoering zijn ze uitermate geschikt om uw kamer naar buiten toe uit te breiden. Door de dikte zijn de tegels vorstbestendig. Bijkomend voordeel is dat de tegel in de zon niet verkleurd.

De wijde wereld in

Kleurnuances ontstaan vaak alleen pas door het gebruik van hout. Bijvoorbeeld door whisky in eiken vaten op te slaan. Dit gegeven was voor Emil Ceramica de inspiratie voor de serie Scottish Oak. Voor Noce Selvatico is het spontaan groeiende notenhout als voorbeeld gebruikt met een gevarieerd kleurenpalet in warme tonen. Emil Ceramica heeft liefdevol elk gekozen houtsoort tot in het kleinste detail nagebootst om iets heel bijzonders te maken.

emil-ceramica-scottish-oak
emilceramica-scottish-oak