Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Emilceramica On Square 20mm Terrastegels in Betonlook

Elegant, compleet, beton

Emilceramica On Square 20mm is een tegelserie die industrieel met finesse combineert. De On Square serie is nu dus ook uitgebreid met een 20mm uitvoering voor buiten.

De moderne betonlook, die steeds meer populariteit wint in de architectuur en het interieurontwerp, vindt zichzelf opnieuw uit via On Square. Naast het ruwe, kale oppervlak dat beton gevoelsmatig heeft, heeft On Square door vakmanschap de chique uitstraling van moderne gebouwen.

De serie werd gecompleteerd met speciale mozaïekelementen en geeft ruimte voor een open, creatief ontwerp.

Wat betonoptiek uniek maakt

Emil Ceramica On Square combineert menselijke productie en fabricagesporen met het uiterlijk van klassieke industriële vloeren. Talrijke schaduwen en details in het oppervlak van deze betonoptiek serie geven de chemische en fysische reacties van de verwerking van het materiaal weer. Zoutuitbloei en fijne zandstructuren in de mortel, maar ook delicate tekenen van slijtage en ouder wordende patina, geven On Square een verrassend levendig uiterlijk. De fabrikant Emil Ceramica realiseerde met On Square een serie die twee gevoelswerelden samen brengt. Enerzijds de moderne flair van beton en anderzijds de individuele uitstraling van het ambachtelijke oppervlak.

emil-ceramica-on-square-20mm-cemento-60x60
emil-ceramica
on-square-20mm-cemento-60x60 

Formaten, kleuren, diversiteit

De On Square-serie is verkrijgbaar in de kleurvarianten Avorio, Sabbia, Cemento en Lavagna. Deze kleuren creëren een indrukwekkend uiterlijk zonder te opdringerig te zijn. De vorstbestendige en gerectificeerde keramische tegels kunnen zonder problemen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 45x90, 80x80, 60x60, 60x120 en 30x60 cm. De grootformaat tegels versterken door hun ruimte vullend tegelbeeld een uitgebalanceerd en rustig gevoel. Deze afwisselende formaten maken creatieve combinaties en associaties tot een verplicht element van het ontwerp. De vorstbestendige en gerectificeerde keramische tegels kunnen zonder problemen zowel binnen als buiten worden gebruikt.