Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica Tele di Marmo Reloaded

Tijdloze marmerlook

Emilceramica Tele di Marmo Reloaded is een collectie die een eigentijdse herinerpretatie biedt van een materiaal met een tijdloze charme: de marmerlook! Dit materiaal is nog altijd een van de mooiste, edelste en duurzaamste materialen, die ruimtes altijd al heeft verfraaid met elegantie en achitecturale kracht. Deze collectie geeft er een eigen twist aan door middel van een onconventionele maten, afwerkingen en decoratieve elementen.

Vijf nieuwe natuurlijke en semi-gepolijste marmersoorten vinden hun hoogste uitdrukking in de grote plaatformaten, waar het aderpatroon de absolute ster wordt. De vloeiende lijnen, kleurschakeringen en nuances in de pas met de verschillende aders maken de Tele di Marmo Reloaded tot volwaardige kunstwerken. De oppervlakken zijn innovatief en bieden alternatieve plaatsingen van de marmeren plaatgedeelten: bijvoorbeeld de "seminato di tessere" of de "battuto di listelli", gemaakt door zorgvuldig kleine puntjes of rechthoekige marmerstroken in mortel te leggen. Het bereikte effect is een moderner, ongebruikelijker en dynamischer oppervlak.
Een bijzonder detail is het oppervlak dat ontstaat door het combineren van marmeren lamellen. Deze oplossing bagatelliseert het monumentale karakter van marmer en creëert omgevingen met een grote esthetische impact. Een veelzijdige collectie die de ontwerper een oneindige reeks oplossingen biedt door middel van ontwerpen, maten, kleuren en decoratieve mogelijkheden, die leven en vorm geven aan op maat gemaakte architecturale projecten