Emil Ceramica Tele di Marmo Reloaded marmerlook bij TegelStudio
placeholder flag Leverland
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 10 april zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend.
Kom dus op 2e Paasdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
Het magazijn blijft echter gesloten voor afhaal en opent dinsdag 11 april weer als gewoonlijk.

Emil Ceramica - Tele di Marmo Reloaded

Formaten 89x89, 59x118,2, 120x120, 120x240
Kleuren Calacatta Gold Canova, Fossil Brown Malevic, Marfil Ordoñez, Onice Klimt, Quarzo Kandinksy
Oppervlakte Lappato, Naturale

Tijdloze marmerlook

Emil Ceramica Tele di Marmo Reloaded is een collectie die een eigentijdse herinerpretatie biedt van een materiaal met een tijdloze charme: de marmerlook! Dit materiaal is nog altijd een van de mooiste, edelste en duurzaamste materialen, die ruimtes altijd al heeft verfraaid met elegantie en achitecturale kracht. Deze collectie geeft er een eigen twist aan door middel van een onconventionele maten, afwerkingen en decoratieve elementen.

Vijf nieuwe natuurlijke en semi-gepolijste marmersoorten vinden hun hoogste uitdrukking in de grote plaatformaten, waar het aderpatroon de absolute ster wordt. De vloeiende lijnen, kleurschakeringen en nuances in de pas met de verschillende aders maken de Tele di Marmo Reloaded tot volwaardige kunstwerken. De oppervlakken zijn innovatief en bieden alternatieve plaatsingen van de marmeren plaatgedeelten: bijvoorbeeld de "seminato di tessere" of de "battuto di listelli", gemaakt door zorgvuldig kleine puntjes of rechthoekige marmerstroken in mortel te leggen. Het bereikte effect is een moderner, ongebruikelijker en dynamischer oppervlak. Een bijzonder detail is het oppervlak dat ontstaat door het combineren van marmeren lamellen. Deze oplossing bagatelliseert het monumentale karakter van marmer en creëert omgevingen met een grote esthetische impact. Een veelzijdige collectie die de ontwerper een oneindige reeks oplossingen biedt door middel van ontwerpen, maten, kleuren en decoratieve mogelijkheden, die leven en vorm geven aan op maat gemaakte architecturale projecten.

Op de Cersaie tegelbeurs in Bologna Italïe wordt deze compleet nieuwe marmerlook serie van Emil Ceramica geintroduceerd. Graag delen we alvast een paar mooie sfeerfoto's van deze nieuwe collectie. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan graag contact met ons op wat betreft beschikbaarheid en levering.