Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica Tele di Marmo Selection

Elegante geometrische patronen

Emilceramica Tele di Marmo Revolution is een verzameling van immense expressieve kracht gewijd aan de meest exquise van alle stenen: de marmerlook. De elegantie van marmer en de prachtige geometrische patronen van de natuur vormen de combinatie voor deze serie. De collectie is ontworpen rond drie verschillende marmersoorten - Nero Marquinia, White Paradise en Arabescato Corchia in natuurlijke en volledige lappato-versie - om opvallende kleurcontrasten en composities met een sterke visuele impact mogelijk te maken. De grote marmeren platen worden gecompleteerd door het Tarsia-decor, geïnspireerd op de antieke inlegkunst, met bloemmotieven met een grote expressieve impact die zowel diepte als dynamiek aan het oppervlak geven. Een collectie die even indrukwekkend als veelzijdig is en de architect oneindige compositiemogelijkheden biedt, voor het creëren van complete interieurontwerpen die tot in het kleinste detail zorgvuldig zijn gestyled.