Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica On Square

Elegant, compleet, beton

Emilceramica On Square is een tegelserie die industrieel met finesse combineert. De Italiaanse tegelfabrikant heeft het aangedurfd met deze serie iets nieuws te doen.

De moderne betonlook, die steeds meer populariteit wint in de architectuur en het interieurontwerp, vindt zichzelf opnieuw uit via On Square. Naast het ruwe, kale oppervlak dat beton gevoelsmatig heeft, heeft On Square door vakmanschap de chique uitstraling van moderne gebouwen.

De serie werd gecompleteerd met speciale mozaïekelementen en geeft ruimte voor een open, creatief ontwerp.

Wat betonoptiek uniek maakt

Emilceramica On Square combineert menselijke productie en fabricagesporen met het uiterlijk van klassieke industriële vloeren. Talrijke schaduwen en details in het oppervlak van deze betonoptiek serie geven de chemische en fysische reacties van de verwerking van het materiaal weer. Zoutuitbloei en fijne zandstructuren in de mortel, maar ook delicate tekenen van slijtage en ouder wordende patina, geven On Square een verrassend levendig uiterlijk. De fabrikant Emil Ceramica realiseerde met On Square een serie die twee gevoelswerelden samen brengt. Enerzijds de moderne flair van beton en anderzijds de individuele uitstraling van het ambachtelijke oppervlak.

emil-ceramica-on-square-avorio-80x80
emilceramica
on-square-avorio-80x80

Formaten, kleuren, diversiteit

De On Square-serie is verkrijgbaar in de kleurvarianten Avorio, Sabbia, Cemento en Lavagna. Deze kleuren creëren een indrukwekkend uiterlijk zonder te opdringerig te zijn. De vorstbestendige en gerectificeerde keramische tegels kunnen zonder problemen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De tegels zijn verkrijgbaar in de maten 45x90, 80x80, 60x60, 60x120 en 30x60 cm. De grootformaat tegels versterken door hun ruimte vullend tegelbeeld een uitgebalanceerd en rustig gevoel. Deze afwisselende formaten maken creatieve combinaties en associaties tot een verplicht element van het ontwerp. De vorstbestendige en gerectificeerde keramische tegels kunnen zonder problemen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

emil-ceramica-on-square-cemento
emilceramica
on-square-cemento 

De mens als middelpunt

Bij On Square staat de mens in het middelpunt. De serie wordt met betrekking hiermee in twee essentiële onderdelen beschreven. Eerste onderdeel: On Square is ontworpen voor het leven. Robuust en vriendelijk en wordt gekenmerkt door zijn hoogwaardige oppervlak. De serie is gemakkelijk bestand tegen krassen en zwaar gebruik. Het tijdloze ontwerp is niet voor de korte termijn bedoeld want het hoogwaardig keramiek kan tot 60 jaar meegaan. Het tweede element is de uitstraling van de serie. Een serie van mensen voor mensen. Beton is een product dat wordt aangemaakt en aangebracht door mensen en dat is precies wat de serie zou moeten belichamen. On Square combineert vakmanschap met ultramoderne expressie.

emil-ceramica-on-square-sabbia-60x120
emilceramica
on-square-sabbia-60x120


Emilceramica: On square Lappato of Naturale?

Elegantie krijgt een nieuwe dimensie met On Square. On Square is gewoon iets compleet nieuws! De gedempte, neutrale kleuren in combinatie met de keuze tussen gepolijst of natuurlijk oppervlak vormen een harmonieus geheel. Uw kamer krijgt een rustige en gezellige sfeer. Het natuurlijke oppervlak is authentiek gevormd, het is mat en benadrukt de betonlook. De tegels Het gepolijste oppervlak brengt de geënsceneerde sporen van gebruik naar boven. De tegels zijn ronder en vloeiender alsof ze al vele jaren worden gebruikt. De highlights in de tegels geven On Square een bijzonder elegante uitstraling.

emil-ceramica-on-square-lavagna
emilceramica
on-square-lavagna