Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Emilceramica Tele di Marmo Revolution

Expressieve kracht

Emilceramica Tele di Marmo Revolution biedt een frisse interpretatie van marmer, in een eigentijdse evocatie van een materiaal van eeuwige schoonheid en elegantie. 

Het Tele di Marmo Revolution-project ontwikkelt frisse kleuren en patronen en blijft marmer herinterpreteren in een eigentijdse toets door het assortiment uit te breiden met het Acanto-patroon. Hier komt de invloed van artistiek mozaïek tot uiting door het gebruik van precieze geometrische motieven, fijn beoordeeld in tinten en details. 

De serie bevat nieuwe kleuren en ongebruikelijke combinaties om de expressieve kracht ervan te versterken: Thassos, Calacatta Black, Verde Saint Denis, Blu Ande. Vier nieuwe natuurlijke en semi-gepolijste marmersoorten vinden hun meest exquise uitdrukking in de grote formaten.
Dit zeer expressieve decor maakt het Tele di Marmo Revolution-project tot een compleet overkoepelend aanbod, waarin aderpatronen, reflecties en details een persoonlijkheid krijgen die in elk project zijn stempel zal drukken, uniek en origineel als kunstwerk. Een decoratieve selectie van mozaïeken verfraait de serie verder en creëert een maximale veelzijdigheid van installatie.