Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.
P.S. Bezoek onze showroom voor speciale Pinksterdag actieartikelen! 

Emilceramica Millelegni

De natuur in uw eigen huis

Emilceramica Millelegni is een serie die de sensuele generfde houten oppervlakken kunnen vangen. Dankzij de geavanceerde keramische technologie, de typische tekenning en de details van het hout zijn natuurgetrouw overgebracht op deze wand- en vloertegels.

Natuur om te inhaleren

Vier geselecteerde houtsoorten uit vier klimaatzones weerspiegelen de veelzijdige schoonheid van het natuurlijke houtproduct. Of het nu het natuurlijke wit gekleurd hout van de tulpenboom uit Canada dat aan walnoot herinnert is, de kenmerkende tekening van de Schotse eik of het gladde, zilverachtige uiterlijk van de Japanse Esdoorn: Met deze keramische tegels hebt U de mogelijkheid de variatie van houtsoorten uit de hele wereld perfect in uw huis toe te passen.

Tegels in plaats van parket

Parket heeft verzorging nodig, moet worden geschuurd en met zorg worden behandeld. Met de tegelserie Millelegni kunt u genieten van het natuurlijke gevoel van hout zonder u zorgen te hoeven maken over onderhoud en bijwerken. Het is niet nodig de keramische tegels te impregneren of op te schuren. Ze zijn robuust, waterdicht en duurzaam.

Emil-Ceramica-Millelegni-Larch-15x120
Emil-Ceramica
Millelegni-Larch-15x120

Millelegni - "Duizend houtsoorten"

Emil Ceramica reist met zijn collectie de hele wereld rond. Hierbij blijven ze trouw aan het motto: diversiteit is afhankelijk van de herkomst. Dit resulteerde in perfecte keramische replica's van houtsoorten uit Canada, Schotland, Japan, Italië en Zwitserland. Met deze hoogwaardige serie creëerde de fabrikant een soort eerbetoon aan de natuur met als doel een zo breed mogelijke selectie van houtsoorten aan te bieden. Dit resulteerde in de tegels Abete Ossidato, Larch, Grey Ash, Noce Selvatico, Scottish Oak en White Toulipier.

Emil-Ceramica-Millelegni-Grey-Ash
Emil-Ceramica
Millelegni-Grey-Ash

Dit bestond niet eerder

Voor een parketvloer zijn alleen bepaalde harde houtsoorten geschikt. De prachtige diversiteit van andere soorten echt hout uit de natuur zijn daarom in geen enkel huis terug te vinden. Millelegni is geïnspireerd door de indrukwekkende structuren, tekening, kleuren en bijzonderheden van houtsoorten van over de hele wereld. Hierdoor ben je niet meer beperkt tot de alleen harde houtsoorten. Je kan nu ook kiezen uit replica’s van houtsoorten die eigenlijk normaal niet in een interieur voorkomen. Er is een serie gemaakt die alle deuren en poorten opent voor een individueel interieurontwerp.

Emil-Ceramica-Millelegni-Larch
Emil-Ceramica-Millelegni-Larch


De wijde wereld in

Kleurnuances ontstaan vaak alleen pas door het gebruik van hout. Bijvoorbeeld door whisky in eiken vaten op te slaan. Dit gegeven was voor Emil Ceramica de inspiratie voor de serie Scottish Oak. Voor Noce Selvatico is het spontaan groeiende notenhout als voorbeeld gebruikt met een gevarieerd kleurenpalet in warme tonen. Emil Ceramica heeft liefdevol elk gekozen houtsoort tot in het kleinste detail nagebootst om iets heel bijzonders te maken.

Emil-Ceramica-Millelegni-Scottisch-Oak
Emil-Ceramica
Millelegni-Scottisch-Oak