Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Emilceramica Be Square

Stadse levensstijl

Emilceramica Be Square is een gloednieuwe en zeer moderne serie. De Italiaanse fabrikant geeft hiermee een nieuwe kijk op de betontrend.

Dankzij de formaten in alle denkbare afmetingen en geometrisch ontworpen decoratieve tegels, geeft Be Square uw kamer een compleet nieuw thuisgevoel. Modern, tijdloos en elegant dankzij een platte, ultramoderne look.

Ontdek de vier betonkleuren van Be Square en creëer uw eigen individuele stijl met bijpassende decoraties.

Passende formaten voor elke kamer

Grenzeloos vormgeven! De Be Square-serie van Emil Ceramica biedt oplossingen voor elke kamer, zelfs buitenshuis. Klassieke formaten voor een succesvolle combinatie zijn 60x60 en 30x60 cm. Bovendien, met de XXL-formaten 40x80 en 80x80 en 60x120 cm kunnen uitgestrekte oppervlakken perfect worden betegeld. Het is zelfs mogelijk om een vloer samen te stellen met gebruik van de drie formaten 30x60, 60x60 en 60x120 cm. Maar zelfs in enkelvoudig verband zorgt Be Square voor een eigentijdse look. Vooral de eenvoudige betonoptiek is ontworpen om een homogeen en vlak vloerbeeld te creëren door gebruik te maken van de gigantische XXL-tegels. De XXL-formaten zijn verkrijgbaar in de indrukwekkende formaten 120x240 en 120x120 cm.

Eenvoudige kleuren voor een pure uitstraling

Puur beton! De moderne serie is verkrijgbaar in de vier kleuren concrete, black, ivory en sand. Tevens biedt de serie een uitgebreide variatie in de formaten 60x120, 60x60, 30x60, 80x80 cm. Deze formaten zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen. In een natuurlijke versie waarbij het oppervlak doet denken aan klassiek beton. Typisch mat en een beetje ruw. Aan de andere kant het gepolijste oppervlak dat de volledige elegantie van de eenvoudige tegels toont: slechts tienden van een millimeter zijn gepolijst, wat resulteert in een delicaat, matglanzend ontwerp. Eenvoudige oppervlakken creëren een bijzonder verfijnde en moderne sfeer.

Emil Ceramica Be-Square, 80x80cm Concrete.


Emil Ceramica Be-Square 20x20cm Bedecor Concrete.

Decoratieve tegels voor de individuele touch

Er zijn twee verschillende soorten decoratieve tegel beschikbaar voor een creatieve aanvulling van uw basistegels. De Majolica serie en Cement serie. De eerste serie doet denken aan de handgeschilderde tegels, zoals ze uit de Italiaanse kunst bekend zijn: ze zijn gemodelleerd aan de hand van de gekleurde en geglazuurde Italiaanse keramische tegels uit de 15e en 16e eeuw. Evenzo kent de Cement serie ook geometrische patronen. Over het algemeen zijn de patronen van de Cement serie iets kleiner, terwijl de majolicategels zijn ontworpen voor iets grotere ontwerpen. Elke set bevat 9 decoratieve tegels in het formaat 20x20 cm.

Decoraties voor meer accenten

De serie betonoptiek heeft nog meer te bieden: Verdere Be Square-decors zijn verkrijgbaar in onze online winkel in het formaat 30x30 cm. Deze zijn vooral geschikt voor een vloer, om bijvoorbeeld tapijtontwerpen te realiseren of zelfs complete kamers ermee uit te rusten. De decors zijn tweekleurig en voorzien van geometrische figuren. U kunt kiezen tussen cirkels en vierkante vormen. Ontdek de nieuwe betonstijl en creëer uw eigen persoonlijke ruimte met de moderne designtegels!