Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Urban Art

Villeroy & Boch Logo

Villeroy & Boch Urban Art - Decoratieve wandtegels

Villeroy & Boch Urban Art is een serie wandtegels van geglazuurd fijn steengoed. Het biedt de mogelijkheid om muren in verschillende kleuren te accentueren met handgemaakte baksteenformaten (6x25cm) of met de 10-delige mozaïektegels. De kleine wandtegel is ideaal voor verschillende combinaties met andere series.

Urban Art van Villeroy & Boch is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren - van wit tot mosgroen tot tabak - die veel vormgevingsmogelijkheden bieden. Als je kleuraccenten wilt toevoegen aan een moderne woonruimte, raden we zeker aan om Villeroy & Boch Urban Art te overwegen. 

Villeroy & Boch Stageart – purisme in vele vormen

Bij Urban Art van Villeroy & Boch zegt de naam eigenlijk al genoeg. Met deze serie wandtegels van geglazuurd fijn steengoed kunnen muren artistiek worden geënsceneerd. De zes verschillende kleuren bieden ook veel ontwerpmogelijkheden. De tegelcollectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • White
  • Mustard
  • Moss Green
  • Cobald
  • Red
  • Tobacco 
Zowel de bricks als de kleine mozaïeken vertonen een sterk kleurenspel (v3). Dit betekent dat de tegels niet egaal gekleurd zijn, maar lichte kleurafwijkingen, schakeringen en soms verschillend gekleurde kleurinsluitsels hebbem. Hierdoor oogt het tegelbeeld in zijn geheel veel levendiger. Met Urban Art kan de stijl van de loftcultuur op een nieuwe, kleurgerichte manier worden gerealiseerd.
Villeroy & Boch Urban Art in de kleuren Red, Blue, Moss Green en White.
Een prachtig kleurenspel: Villeroy & Boch Urban Art in de kleuren Red, Blue, Moss Green en White.