Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Spotlight Optima

XXL Spotlight Optima-collectie

Villeroy & Boch Spotlight Optima is een serie bijzonder elegante tegels in een betonlook uitvoering.

Deze tegels imponeren niet alleen door hun XXL-formaten, maar ook met hun fijne, gedetailleerde oppervlak. Ze onderscheiden zich van de ruwe, grove betonlook: Spotlight Optima is mooi en elegant. Een vleugje natuurlijkheid krijgt de serie door de zachte, gewolkte structuren.

De serie is verkrijgbaar in twee heldere, warme tinten en in twee donkere tinten die er een beetje koeler uitzien. Ontdek de hoogwaardige betonoptiek-serie Spotlight Optima in onze webshop!

Eenvoud die verrast

Het basisidee achter Spotlight is de ontwikkeling van een stedelijke, eenvoudige sfeer. Deze sfeer kan worden geïndividualiseerd door het gebruik van sterke contrasten of door het gebruik van de spannende designtegels. Het resultaat is een state-of-the-art ruimteconcept dat kan worden uitgebreid en verfijnd volgens uw persoonlijke smaak. Het kleurenpallet geeft u een eerste indruk van de ontwerpmogelijkheden met Spotlight!

Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-Greige

Kleurwereld in eenvoudige kleuren

Eenvoudig en ultramodern zijn de kleuren van de serie spotlight. U hebt de keuze tussen de tinten wit, lichtgrijs, grijs, grijs en antraciet. De laatste kleur, antraciet, is perfect voor een contrastrijk ontwerp. Deze kleur kan worden gecombineerd met een van de andere tinten. Hierdoor ontstaan visuele onderbrekingen, die vooral bij de wastafel, het toilet of de douche opvallen. De kleuren greige en wit zijn vrij warm, terwijl de tonen antraciet en grijs vrij koel zijn.

Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-White Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-Grey Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-Greige Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-Anthracite

Decoraties met stijl

Naast klassieke mozaïeken, biedt de serie Spotlight speciale decoratieve tegels. Deze hebben dezelfde formaten als de basistegels, maar worden doorkruist met onregelmatige aderen. De aderen doen denken aan takken of struiken en zorgen voor een natuurlijk beeld. De decoraties worden verspreid aangebracht tussen de normale muurtegels. Dit creëert een stijlvolle en subtiele afwisseling in de muurschildering. De keramische tegels zijn uitsluitend geschikt voor de muur terwijl de percellanato tegels zowel op de vloer als op de wand gebruikt kunnen worden.

Villeroy-&-Boch-Spotlight-Optima-Grey-Anthracite

Diversiteit in formaat design

Eenvoudig en toch gevarieerd - dit geldt niet alleen voor het ontwerp van de tegels, maar ook voor hun formaten. De indelingen van 80 x 80, 60 x 60 en 40 x 80 cm kunnen op de grond of aan de muur worden gelegd. Het formaat 40x120 is ontworpen voor de muur. U kunt dus accenten zetten met decoratieve tegels maar ook met een speciaal legverband van de diverse tegelformaten. Ons verkoopteam helpt U graag verder.