Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Margres

Veel ervaring

Al in 1982 was het merk Margres gespecialiseerd in porcellanato. Dit maakt het productiebedrijf een van de eerste specialisten op dit gebied. Tegenwoordig is Margres een van de luxe merken onder tegelfabrikanten. De fabrikant richt zich met name op vloer en wandtegels.

Tegenwoordig staat Margres niet alleen bekend om zijn hoogwaardige en minimalistische ontwerpen, maar wordt het ook beschouwd als een van de toonaangevende merken op de markt voor keramische tegels. Niet alleen visueel, maar ook technisch gezien zijn de Margres-tegels volwassen en up-to-date: Margres combineert technologie met esthetiek en creëert nieuwe dimensies in interieurontwerp.

Internationaal

Margres is al lang internationaal georiënteerd. Deze focus is erg belangrijk omdat trends niet altijd aan een land gebonden zijn. Bovendien zijn verschillende ontwerpen populair in verschillende landen. In Duitsland ligt de nadruk momenteel op beton: het materiaal is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, maar ook tijdloos, flexibel, combineerbaar en state-of-the-art. Margres pakte deze trend op met Underground en Subway.

De eigen tinten, die Margres integreert in zijn serie, brengen elegantie en variatie in het ontwerp. Blader door onze Margres-serie en raadpleeg ons verkoopteam indien U meer wilt weten.

Subway - midden in de stad

De Margres Subway-serie is een zeer actuele trend. Betonlook met een industrieel uiterlijk. Subway biedt echter niet alleen het klassieke grijs. De kleur Smoke is bijna zwart en veroorzaakt door heldere insluitsels en optisch ontworpen sporen iets variëteit. White, op zijn beurt, zoals de naam al aangeeft, is bijna wit en ziet er, dankzij de lichte kleurverschillen en insluitsels, uit als een zeer nobele industriële vloer.

Margres biedt ook Subway in de kleuren Clay en Ash. Beide tinten zijn grijzig en doen denken aan de klassieke stijl van betonlook. De serie doet denken handwerk, omdat de (visueel ontworpen) gebruiks- en verwerkingsmarkeringen op alle tegels goed zichtbaar zijn.

Underground - stedelijk en modern

De serie Margres Underground is nauw verwant aan de serie Subway. De twee reeksen verschillen echter in de kleine details: Underground ziet er natuurlijk en zacht uit. Van bovenaf gezien lijken de tegels te worden doorkruist door zachte, troebele kleurinsluitingen.

Ook Underground is in vier kleuren verkrijgbaar. Dit zijn Carbon, Cream, Silver and Snow. Carbon is de donkerste versie, Snow beweegt tussen wit en lichtgrijs. Bijzonder opmerkelijk zijn de fijne granulaire insluitsels, die variatie aan de serie geven.

Time 2.0 - elegant en natuurlijk

Gevoelige, natuurlijke kleuren worden gecombineerd met een elegante toets bij Margres Time 2.0. De serie is beschikbaar in een gladde, glanzende versie en in een matte, natuurlijke uitvoering. Deze serie is tijdloos, eenvoudig en nobel. Deze tegel kan gebruikt worden voor grotere oppervlakken zoals in commerciële of openbare ruimtes maar ook in een privé-woonomgeving.

Time 2.0 is beschikbaar in negen verschillende tinten waardoor U uit een brede selectie uw persoonlijke favoriet kunt kiezen. De serie wordt geproduceerd in een speciaal proces: de dubbele pers-technologie. Dat is de reden waarom deze serie een brede keus van kleuren en formaten biedt. De tegels kunnen op de muur en op de vloer worden aangebracht.