Margres Subway

Margres

Subway

Formaten
30x60, 45x90, 60x60, 90x90
Kleuren
Ash, Clay, Smoke, White
Oppervlakken
Naturale

Op weg met Subway

Subway betekent hetzelfde als metro. Deze serie heeft juist daarom deze naam gekregen om zijn flair te verspreiden. Subway belichaamt een state-of-the-art, stedelijke stijl die niet alleen in een woonomgeving maar ook in de badkamer kan worden gebruikt.

De gevarieerde insluitsels, pixels en tinten op het tegeloppervlak creëren een vintage look. Dus als je op zoek bent naar een moderne serie die het charisma van een metropool belichaamt, dan is Subway de juiste keus.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending
Artikel: 24

Merkkwaliteit van Margres

De fabrikant Margres uit Portugal heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige, soms zelfs luxueuze tegels. Daarom steekt de fabrikant er veel energie in om een perfect ontwerp en de beste technische kenmerken te bereiken. De geglazuurde porcellanato tegels zijn zeer robuust en vorstbestendig. De tegels uit de Subway-serie hebben antislipklasse R9, wat overeenkomt met een normale stroefheid.

Muur en vloertegels

De Margres Subway-serie is ontworpen om aan te brengen op wanden en vloeren. U kunt een uniform uiterlijk creëren of creatief combineren met de verschillende kleuren van de serie. Met behulp van de donkere tegels kunnen bijvoorbeeld vloerdecoraties aangebracht worden, terwijl de muren zijn gemaakt van een combinatie van White en Clay. Creëer je eigen sfeer met Subway. Creëer een modern wellness-centrum met individueel charme. Onze verkoopmedewerkers zullen U graag de kleuren van de serie laten zien.

Een smalle voeg

Subway werkt het best in groot formaat. Dus 45x90 of zelfs 90x90 cm toont uitnodigend en chic. Dit wordt onderstreept door een bijzonder smalle voeg: omdat de tegels zijn gerectificeerd, kan de voeg slechts 2 mm breed zijn. Het heeft dus geen grote invloed op de structuur van de vloer. De voeg oogt discreet en elegant en zorgen ervoor dat de grootformaattegels op de voorgrond treden. De kleur van de voeg speelt hierbij ook een belangrijke rol. In de regel wordt de voeg altijd iets lichter gekozen als de kleur van de basistegel. De voeg mag echter niet te licht zijn omdat dan snel het idee van een ruitjespatroon ontstaat. In speciale gevallen kan de voeg ook in de tint van de tegel worden gekozen om een zeer basaal en strak uiterlijk van de vloer te bereiken.

Tegel-Studio

We hebben de Subway-serie naast veel andere merktegels in onze showroom in Tienray tentoongesteld. Hier kun je de tegels live beleven. Onze verkoopmedewerkers staan voor U klaar om U van dienst te zijn bij het maken van de juiste keuzes en eventuele vragen te beantwoorden. Persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. We verheugen ons op uw bezoek! Woont U verder weg, dan kunnen we U natuurlijk ook graag telefonisch van dienst zijn!