Margres Time 2.0

Margres

Time 2.0

Formaten
30x60, 60x60, 90x90
Kleuren
Beige, Black, Carbon, Cream, Dove, Grey, Silver, Snow, White
Oppervlakken
Mat, Gepolijst

Tijdloos en nobel

De Time 2.0-serie wordt beschreven met termen als tijdloos, elegant en eenvoudig. De serie heeft een zeer klassieke benadering. Het interpreteert natuursteen maar doet het op haar eigen manier. De fabrikant Margres heeft Time 2.0 ontwikkeld, zodat de natuursteen er niet wild of ruw uitziet, maar nobel en ingetogen. De speciale functie van Time 2.0 zijn de drie verschillende versies. Deze verschillen qua functionaliteit en uiterlijk.

De versies van Time 2.0

Een van de varianten, waarin Time 2.0 beschikbaar is, is volledig ontworpen voor functionaliteit: de variant 'antislip' is met een slipweerstand R11 iets stroever dan normaal. Dit zorgt voor een goede grip, zelfs als de tegel wordt gebruikt in een aflopende hoek.
De andere twee varianten hebben de slipweerstand R10, wat overeenkomt met een normale stroefheid. Deze varianten verschillen echter qua uiterlijk en gevoel. De naturel gecorrigeerde versie staat voor een mat, onopvallend oppervlak en een natuurlijke uitstraling. De gepolijste afwerking heeft een glanzend oppervlak dat elegantie en charme aan uw ruimte verleent.
Artikel: 66

Negen individuele tinten

De Time 2.0-serie is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren. Snow is de lichtste versie hiervan: een zeer lichtbeige tint die het licht perfect opvangt en naar de ruimte overbrengt. De donkerste kleurvariant is Black. Deze tint ligt tussen grijs en zwart. De kleur Dove is de bruinste van alle tinten. Een rijk, subtiel bruin dat er tijdloos en toch speciaal uitziet. Tussen deze drie kleuren kunt u kiezen uit verschillende kleurschakeringen: beige, crème, wit, zilver, grijs en carbon.

Klassieke of ongebruikelijke formaten

Time 2.0 geeft je de keuze uit vier verschillende formaten. Een van hen is de klassieke 60x60 cm. Deze variant is de enige in een vierkant formaat. Alle andere formaten zijn rechthoekig. De formaten in deze versies zijn 30x60, 15x60 en 10x60 cm. Het smalle ontwerp maakt het eenvoudig om de tegels in vrijwel elke kamer te gebruiken. Door het gebruik van deze langwerpige formaten kun ruimtes optisch oprekken. Overigens is de Time 2.0-serie geschikt voor zowel een huiselijke als een zakelijke omgeving. Naast een prachtige robuuste look is de tegel ook gemakkelijk te onderhouden.

Accessoires: de kunst van het mozaïek

De mozaïektegels van de serie zijn allemaal ontworpen in het formaat 30x30 cm. Er zijn echter drie verschillende mozaïekontwerpen. De verschillende formaten van de individuele patronen op de mozaïektegels transformeren de decoraties tot totaal verschillende blikvangers: 3,5x3,5 cm - een vierkante versie staat voor het klassieke mozaïek. De individuele langwerpige mozaïektegels zijn in het formaat 3,5x10 cm. Deze variant is veel rustiger en is bijvoorbeeld een goede keuze voor de wanden van een inloopdouche. De vloer van deze douche moet u echter leggen met een antislip-versie, die speciaal is ontworpen voor natte ruimtes.