Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback

Leonardo Ceramiche

Leonardo, de tegelfabrikant uit Imola, Italië trad in 1993 toe tot Cooperativa Ceramica d'Imola.
In de naam ligt in de ontstaansgeschiedenis verankerd. De inspiratie komt uit een van de meest glorieuze perioden van de Renaissance en de persoon van Leonardo da Vinci, het genie en erkend universeel voorloper van een nieuw concept van creativiteit dat zich uit in een combinatie van kunst en wetenschap.
Juist deze avantgardistische kijk vindt U terug in de collecties van Leonardo. Hierin komt de perfecte harmonie tussen artistieke en technische elementen tot uiting. Made in Italia.
De Leonardo collectie weerspiegelen deze sfeer en biedt een perfecte balans tussen artistieke uitstraling en geavanceerde technologie.
Leonardo is zich bewust van de nieuwste trends en door een constante inzet voor onderzoek en ontwikkeling garanderen ze dat vloer- en wandtegels aan de norm HI-TECH KERAMIEK voldoen.

Waterfront

Leonardo Waterfront is een tegelserie met een betonlook. We hebben deze serie opgenomen ins ons assortiment vanwege zijn bijzondere eigenschappen.
Deze is verkrijgbaar is in 3 kleuren, Grey, Cappuccino en Black en weerspiegeld de hedendaagse smaak.
De tegel is in maten beschikbaar: 60x60 en 90x90. Deze combineert de essentie van gebakken tegels en cement of beton. De twee stijlen zijn samengebracht in een enkel project: de traditie en de warmte van gebakken tegels delen hun unieke uiterlijk met de minimale en moderne uitstraling van beton. Waterfront verrijkt het Leonardo-gamma met een veelzijdig project dat tegelijkertijd klassiek en modern is en tevens in lijn is met de nieuwste trends.
Kijk op onze webshop voor de uitgebreide informatie over dit produkt.