Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Metalyn

Kunst en architectuur verenigd

Villeroy & Boch Metalyn vertegenwoordigd op een bijzondere manier de huidige architectuur: metaal gecombineerd met beton. De collectie heldere designs, hoogwaardige materialen en ingetogen kleuren, die indruk maken met hun delicate lichtreflecties. Deze bijzonde combinatie creëert extravagante ruimtes in huis. 

De tegelcollectie Metalyn, die met zijn geometrische vormen doet denken aan de stijl van de moderne kunst en architectuur van de 20e eeuw, is duidelijk gemaakt voor liefhebbers van purisme.
Villeroy und Boch kombiniert mit Metalyn Metall mit Beton.Metalyn van Villeroy & Boch schittert in een adembenemende symbiose van metaal en beton, voor een puristisch interieur.

Kleuren en formaten van metalyn

De basistegels van Metalyn zijn gemaakt van vilboston porcellanato en zijn verkrijgbaar in zes gecoördineerde kleuren Silver, Pearl, Bronze, Iron, Steel en Oxide. Met deze kleurencombinatie kunnen expressieve, maar ook rustige kamers worden ontworpen. Het effect van de optisch geanodiseerde oppervlakken laat muren en vloeren stralen in een adembenemend en metaalachtig licht.

Metalyn basistegels zijn verkrijgbaar in de maten 30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm en 60x120 cm. Bovendien wordt het 6 mm sterke OPTIMA-formaat in de afmetingen 120x120 cm en 120x260 cm aangeboden. Dit maakt het mogelijk om aantrekkelijke keramische oppervlakken te realiseren met minimaal voegen.

Het hoogtepunt van deze nieuwe serie is de decoratieve tegel die bij alle kleuren van de basistegels past. Het bestaat uit geglazuurd keramiek en maakt exclusieve wandontwerpen mogelijk, maar kan ook op de vloer worden gebruikt. De decoratieve tegel is verkrijgbaar in de maten 30x120 cm en 60x120 cm.

Ontwerp en technologie in een tegel

Het verfijnde, geometrische patroon van fijne, roestkleurige diamanten en kubussen creëert een adembenemend trompe-l'œil-effect, dat, afhankelijk van het licht, altijd verschillende nieuwe vormen aanneemt. Verder is een gestreepte decoratie van 30x60 cm met een lineaire structuur onderdeel van Metalyn. Deze decoratie is beschikbaar in alle zes kleuren en in de formaten 7,5x7,5 cm en 30x30 cm.

Naast de basistegels en decoratieve tegels, beschikt de nieuwe serie ook over een 30x30 cm porcellanato steengoed gesneden decoratie in de drie kleuren van de vloertegels, die ook het geometrische netpatroon hebben dat typisch is voor Metalyn. Mozaïektegels in het formaat 7,5x7,5 cm gelijmd op 30er-netten maken het totale concept van de serie compleet.

Sluit je aan bij Metalyn voor een toonaangevende betonnen interpretatie aangevuld met stijlvolle ontwerpen van geometrische vormen, honingraatpatronen en fijne gaasstructuren. Het resultaat is een nieuwe serie met een speciale beton-metaalinterpreatie, verfijnd met een zachte en matte afwerking. Harmonisch geselecteerde kleuren geven Metalyn een subtiel effect dat wordt aangevuld door optische illusies van de decoratieve tegels.

Ontdek nu de serie Metalyn van de vooraanstaande Duitse fabrikant Villeroy & Boch in de van zelfsprekende kwaliteit.
Villeroy und Boch kombiniert mit Metalyn Metall mit Beton.In de serie Metalyn is heerst er een verbluffende balans tussen metaal en gewoon beton..