Villeroy & Boch Metalyn

Villeroy & Boch

Metalyn

Formaten
30x60, 30x120, 60x60, 80x80, 60x120
Kleuren
Bronze, Iron, Silver, Steel, Oxide, Pearl
Oppervlakken
mat

Metaal op beton

Villeroy & Boch kijkt met zijn nieuwe tegelserie Metalyn speciaal naar de huidige architectuur. Metaal in combinatie met beton. Deze speciale combinatie creëert extravagante, puristische ruimtes in uw huis. Hier wordt deze tegelnoviteit van metaal beton en gebruikt om een symbiose van stedelijk beton en bewerkte metalen platen te creëren.

De focus van deze serie ligt op ontwerp en duidelijkheid. Geavanceerde tegelconcepten en individuele ontwerpen voor luxe woonruimtes worden mogelijk. Of het nu in de badkamer, de keuken, de gang is of in hotels en restaurants is. Met het speciale ontwerp van Metalyn krijgt u een hoogwaardig en duurzaam ontwerp voor de hoogste esthetische en functionele eisen.
Artikel: 44

Villeroy und Boch kombiniert mit Metalyn Metall mit Beton.Metalyn van Villeroy & Boch schittert in een adembenemende symbiose van metaal en beton, voor een puristisch interieur.

Kleuren en formaten van metalyn

De basistegels van Metalyn zijn gemaakt van vilboston porcellanato en zijn verkrijgbaar in zes gecoördineerde kleuren Silver, Pearl, Bronze, Iron, Steel en Oxide. Met deze kleurencombinatie kunnen expressieve, maar ook rustige kamers worden ontworpen. Het effect van de optisch geanodiseerde oppervlakken laat muren en vloeren stralen in een adembenemend en metaalachtig licht.

Metalyn basistegels zijn verkrijgbaar in de maten 30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm en 60x120 cm. Bovendien wordt het 6 mm sterke OPTIMA-formaat in de afmetingen 120x120 cm en 120x260 cm aangeboden. Dit maakt het mogelijk om aantrekkelijke keramische oppervlakken te realiseren met minimaal voegen.

Het hoogtepunt van deze nieuwe serie is de decoratieve tegel die bij alle kleuren van de basistegels past. Het bestaat uit geglazuurd keramiek en maakt exclusieve wandontwerpen mogelijk, maar kan ook op de vloer worden gebruikt. De decoratieve tegel is verkrijgbaar in de maten 30x120 cm en 60x120 cm.

Ontwerp en technologie in een tegel

Het verfijnde, geometrische patroon van fijne, roestkleurige diamanten en kubussen creëert een adembenemend trompe-l'œil-effect, dat, afhankelijk van het licht, altijd verschillende nieuwe vormen aanneemt. Verder is een gestreepte decoratie van 30x60 cm met een lineaire structuur onderdeel van Metalyn. Deze decoratie is beschikbaar in alle zes kleuren en in de formaten 7,5x7,5 cm en 30x30 cm.

Naast de basistegels en decoratieve tegels, beschikt de nieuwe serie ook over een 30x30 cm porcellanato steengoed gesneden decoratie in de drie kleuren van de vloertegels, die ook het geometrische netpatroon hebben dat typisch is voor Metalyn. Mozaïektegels in het formaat 7,5x7,5 cm gelijmd op 30er-netten maken het totale concept van de serie compleet.

Sluit je aan bij Metalyn voor een toonaangevende betonnen interpretatie aangevuld met stijlvolle ontwerpen van geometrische vormen, honingraatpatronen en fijne gaasstructuren. Het resultaat is een nieuwe serie met een speciale beton-metaalinterpreatie, verfijnd met een zachte en matte afwerking. Harmonisch geselecteerde kleuren geven Metalyn een subtiel effect dat wordt aangevuld door optische illusies van de decoratieve tegels.

Ontdek nu de serie Metalyn van de vooraanstaande Duitse fabrikant Villeroy & Boch in de van zelfsprekende kwaliteit.

Villeroy und Boch kombiniert mit Metalyn Metall mit Beton.In de serie Metalyn is heerst er een verbluffende balans tussen metaal en gewoon beton..