Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch X-Plane

Villeroy & Boch Logo

Exclusieve serie

Villeroy & Boch X-Plane is een serie die een ruw ogend cementoppervlak transformeert in een buitengewoon product: het is tot in het laatste detail verfijnd en vervaardigd met behulp van de meest geavanceerde productieprocessen.

De X-Plane-serie is gemaakt voor exclusieve interieurs met betonnen look en overtuigt hierin overal.

Stijlvol elegant

X-Plane brengt luxe en functionaliteit samen
Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

Villeroy-&-Boch-X-Plane
Villeroy-&-Boch-X-Plane

De tijdloze tegels inspireren tot creatieve en individuele realisatie van hoogwaardige kamerconcepten. Met elegante trappen, zeven verschillende kleuren mozaïeken en grote XXL-tegels, wordt uw huis omgetoverd in een elegante woonomgeving.

Villeroy-&-Boch-X-Plane
Villeroy-&-Boch-X-Plane

Luxe hand in hand met functionaliteit

Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

Blog-slipweerstand-10 
Slipweerstand-10

Villeroy-&-Boch-X-Plane

Villeroy-&-Boch-X-Plane    Villeroy-&-Boch-X-Plane   Villeroy-&-Boch-X-Plane    Villeroy-&-Boch-X-Plane 

Comfort en eenvoudig onderhoud

Porsellanato tegels hoeven niet te worden geïmpregneerd of speciaal behandeld te worden. Indien de tegels van de X-Plane-serie vuil zijn volstaat alleen schoon water om ze schoon te maken. De tegels zijn ondoordringbaar, duurzaam en hebben een lange levensduur. De X-Plane-serie is praktisch, gemakkelijk te onderhouden en een optisch hoogtepunt in elke kamer.