Villeroy & Boch X-Plane

Villeroy & Boch

X-Plane

Formaten
10x30, 15x60, 30x30, 30x60, 30x120, 60x60, 60x120
Kleuren
Antraciet, Beige, Créme, Grijs, Greige, Zwart, Wit
Oppervlakken
Mat

Exclusieve serie

Villeroy & Boch heeft een serie gemaakt die een ruw ogend cementoppervlak transformeert in een buitengewoon product: het is tot in het laatste detail verfijnd en vervaardigd met behulp van de meest geavanceerde productieprocessen.

De X-Plane-serie is gemaakt voor exclusieve interieurs met betonnen look en overtuigt hierin overal.
Artikel: 82

Stijlvol elegant

X-Plane brengt luxe en functionaliteit samen
Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

Villeroy-&-Boch-X-Plane
Villeroy-&-Boch-X-Plane

De tijdloze tegels inspireren tot creatieve en individuele realisatie van hoogwaardige kamerconcepten. Met elegante trappen, zeven verschillende kleuren mozaïeken en grote XXL-tegels, wordt uw huis omgetoverd in een elegante woonomgeving.

Villeroy-&-Boch-X-Plane
Villeroy-&-Boch-X-Plane

Luxe hand in hand met functionaliteit

Het pure van de X-Plane-serie toont niet alleen zijn effect in uw woonkamer, maar kan ook worden ervaren in een zakelijke omgeving, omdat alle formaten in de serie een R10-slipweerstand hebben. Het robuuste en gemakkelijk te onderhouden ontwerp van de vilbostone porsellanato tegels is gecombineerd met een luxe design en comfort.

Blog-slipweerstand-10 
Slipweerstand-10

Villeroy-&-Boch-X-Plane

Villeroy-&-Boch-X-Plane    Villeroy-&-Boch-X-Plane   Villeroy-&-Boch-X-Plane    Villeroy-&-Boch-X-Plane 

Comfort en eenvoudig onderhoud

Porsellanato tegels hoeven niet te worden geïmpregneerd of speciaal behandeld te worden. Indien de tegels van de X-Plane-serie vuil zijn volstaat alleen schoon water om ze schoon te maken. De tegels zijn ondoordringbaar, duurzaam en hebben een lange levensduur. De X-Plane-serie is praktisch, gemakkelijk te onderhouden en een optisch hoogtepunt in elke kamer.