Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Melrose

Villeroy & Boch Logo

Vijf trendy decor-onderwerpen

Villeroy & Boch Melrose is geinspireerd op het winkelcentrum Melrose Avenue in Los Angeles. De nieuwste modecollecties hebben geleid tot zeer verschillende ontwerpvarianten.

De vijf concepten omvatten Flower, Illusion, Colors, Black & White en Ayurveda. De basistegels zijn verkrijgbaar in mat en glanzend in de kleuren wit of naturel.

Een modern formaat

Het formaat van de Melrose-serie is zeer modern gekozen. Met 30x60 cm is het vrij uitgebreid en volgt het de trend van de nieuwste tegelcollecties. Het formaat stelt het oppervlak en de elegantie van de kleuren in het middelpunt. De decorstrips van de Melrose-serie zijn op hun beurt in een groot aantal in verschillende formaten beschikbaar.
Deze omvatten de formaten 6x60, 10x60, 15x60 cm en 5x30 en 7x30 cm. Het speciale hoogtepunt van de serie is de Dekor Silk die gemaakt is in hetzelfde formaat als de basistegels: 30x60 cm.


Melrose, illusion (nature)

Het gebogen patroon geeft nog grotere wanden dynamiek en elegantie.
SILK – een gloednieuw patroon
Het nieuwe Silk-patroon is een decoratieve tegel ontworpen in hetzelfde formaat als de basistegels van de serie. Dit maakt het mogelijk om naadloze, elegante effecten te bereiken die het homogene algehele effect van de kamer, zoals randen, niet onderbreken.

Villeroy-&-Boch-Melrose-Wit-Decor
Villeroy-&-Boch
Melrose-Wit-Decor

Villeroy-&-Boch-Melrose-Nature-Decor
Villeroy-&-Boch
Melrose-Nature-Decor

Accessoires voor de perfecte afwerking

Wat vaak over het hoofd wordt gezien in het ontwerp van de badkamer zijn accessoires voor een professionele opleiding. Er zijn hoeken nodig, bijvoorbeeld in planken achter de gootsteen, op uitstekende hoeken in de badkamer of in scheidingswanden door halve muren. In onze online winkel kunt u de originele hoeklijsten voor uw Melrose-bestelling kopen.

Er zijn ook hoekprofielen leverbaar. Alle strips zijn, net als de tegels zelf, gemaakt van hoogwaardig geglazuurd keramiek. Onze servicemedewerkers helpen u graag als u op zoek bent naar ideeën in uw badkamerontwerp.

Van Melrose tot de perfecte badkamer

Ontwerpen die aan vakmanschap denken en hoogwaardige verlichting bieden effectieve ontwerpaccenten. Basiskleuren die van uw badkamer een oase van rust maken en door de tijdloze look gaan, geen trends.
Melrose is een serie met vijf decorthema's waarmee u uw badkamer precies kunt afwerken zoals u zich dit had voorgesteld. Een serie die is ontworpen om uw eigen ideeën en esthetische voorkeuren te maken door de decors op de muren te kiezen.
Kwaliteit van Villeroy & Boch Villeroy & Boch heeft de basistegels van Melrose voorzien van ceramicplus Dit veschaft de tegel een lange levensduur en krasbestendigheid waarbij deze ook nog eens eenvoudig te reinigen is.

Dit geeft de tegels geweldige eigenschappen die u tijd besparen bij het schoonmaken. In vergelijking met normaal standaard keramiek bespaart u bijvoorbeeld 10% van de tijd die nodig is om kalkaanslag te verwijderen. Hoe krijgt Villeroy & Boch dit voor elkaar? Het bedrijf onderzoekt voortdurend naar verbetering van zijn producten en heeft deze speciale eigenschappen bereikt door in het procedé gebruik te maken van kralen- en anti-aanbak effecten.

Een decoratie van uw keuze

De basistegels in Natuur en Wit komen pas echt tot leven door de toevoeging van decoratieve tegels. Omdat Melrose een breed scala aan verschillende decoratieve tegels biedt, bepaalt uw smaak het eindresultaat van uw badkamer.

Villeroy-&-Boch-Melrose-Beige-Decor
Villeroy-&-Boch
Melrose-Beige-Decor

Zet de zwart-witte bloemdecors op het bad voor een speelse sfeer of markeer uw badkamerspiegel met kleurrijke decors in een gestreept ontwerp. Creëer een natuurlijke omgeving met de decorvariant Ayurveda of leg zachte accenten in de delicate bloempatronen in Natuur of wit.

Villeroy-&-Boch-Melrose-Anthracite-Decor
Villeroy-&-Boch
Melrose-Anthracite-Decor  


Compact overzicht van Melrose:

  • Elegante decoratieve tegels gemaakt van geglazuurd keramiek
  • Grote keuze aan decoratieve tegels
  • Basiskleuren: wit en natuur
  • Accenten in donkere tonen, bijvoorbeeld een bloemenmotief in antraciet
Decor strips zijn beschikbaar, evenals creatieve decoratieve tegels met gebogen lijnen of abstracte bloempatronen. Op deze manier kunnen tijdloze, chique concepten worden gecreëerd voor uw zeer individuele badkamer of wellness oase. Ontdek Melrose!