Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Villeroy & Boch Marble Arch

Villeroy & Boch Excellence Logo

Elegantie en klasse gecombineerd in de serie Marble Arch

Villeroy & Boch Marble Arch maakt indruk met de bedrieglijk reële materiaalweergave van marmer en wordt in de totale collectie gecombineerd met elegant houtdesign. Het zijn precies deze twee componenten - klassieke en elegante marmerlook en een hoogwaardige houtlook - die artistieke ontwerpmogelijkheden onthullen die elke ruimte een buitengewone uitstraling geven. Als je marmeroptiek wilt herontdekken en een sfeer van elegantie en originaliteit wilt creëren, moet je jezelflaten inspireren door de Marbel Arch-collectie. De serie omvat zowel wand- en vloertegels als bijzondere decoratieve tegels.

Deze serie is via TegelStudio Tienray te bestellen!

Marmerlook creert een onvergelijkbare sfeer

De tegelserie Marble Arch van Villeroy en Boch is geïnspireerd op de majestueuze marmerbergen van Toscane en herinnert aan de millennia-oude geschiedenis van het bijzondere materiaal. Badkamers en woonruimtes, inclusief monumentale constructies zoals de beroemde marmeren bogen in New York, Londen en andere grote steden, zijn gemaakt van marmer.

De Marble Arch collectie omvat wandtegels en vloertegels met een marmerlook, zowel in magisch wit als arctisch goud.
 
De magic white versie maakt indruk met zijn klassieke kleurstelling: een grijswitte basistoon, afgewisseld met zilvergrijze korrels. De artic gold-versie daarentegen heeft een meer uitgesproken variatie aan variaties met goudkleurige insluitsels. De wandtegels van de serie Marble Arch zijn naast de klassieke marmerlook verkrijgbaar in een extra patroon (zilver) - een soort vervaagd en taps toelopend ruitpatroon.Met de VilboStone porcellanato tegels in cassettedecor (dark mocca) heeft de kamer een hoogwaardige, handgemaakte uitstraling.


Marble Arch van Villeroy & Boch combineert elegant houtdesign met een bedrieglijk echte marmerlook.
De vloer en de wand zijn betegeld in de kleur golden honey. Als hoogtepunt is de wandtegel gezet in arctisch goud.

Houtdesign met mogelijkheden

Villeroy & Boch Marble Arch biedt een creatief designconcept in verschillende kleuren met decors voor wanden en vloeren. Naast de marmerlook tegels bevat de exclusieve Marble Arch collectie ook tegels in een elegant houtdessin, in twee verschillende kleuren: dark mocca - een medium koele grijstint en golden honey - een warme middenbruine tint. De verschillende kleurdieptes van het houtdessin zorgen voor een mooie flair.

De tijdloze elegantie van de marmerlook in combinatie met het natuurlijke houtdesign in verschillende oppervlakteafwerkingen, formaten en optieken maken innovatieve vormgevingsmogelijkheden mogelijk die aan een andere tijd doen denken en tegelijkertijd de moderne tijdgeest overbrengen. Bovendien zijn marmeren bogen van aardewerk en porcellanato lichtecht en veranderen ze niet van kleur of dessin. Het geeft woonkamers en badkamers een bijzondere flair: een klassieker die vandaag inspireert en zich morgen zal bewijzen.