Villeroy & Boch Oak Park

Villeroy & Boch

Oak Park

Formaten
20x120, 30x120
Kleuren
Farina, Crema, Brandy, Chalete, Cacao, Caviar
Oppervlakken
Mat

Van licht tot donker

Een uitgebreide tegelserie in eikenhout-optiek Oak Park is een van de nieuwigheden voor het jaar 2019 van Villeroy & Boch die werden gepresenteerd tijdens de International Ceramics Fair "Cersaie", die deze zomer werd gehouden in Bologna.

De serie in natuurlijk houtlook is de gulden middenweg in termen van eikenhoutinterpretaties. Hoewel de oppervlakken van Oak Park nerven en noesten hebben, zijn ze subtiel en elegant geïntegreerd in het natuurlijke ontwerp.
Artikel: 34

Kleuren

Het kleurenbereik in deze serie is iets kleiner dan de indoor-serie Oak Park. De kleuren Brandy, Cacao, Chalete en Crema zijn beschikbaar. Dus als u een doorlopende vloer van binnen naar buiten wilt leggen, staan U deze vier kleuren ter beschikking. Van licht naar donker: kleuren van eikenhout Omdat de serie Oak Park Outdoor 20 is gebaseerd op eikenhout, ziet het er heel natuurlijk en authentiek uit.

De vier kleuren, Brandy, Cacao, Chalete en Caviar, bieden een uitgebreid kleurenspectrum voor verschillende smaken. Brandy is iets lichter dan Cacao en ziet er erg warm uit. De roodachtige nuances geven een huiselijke sfeer op uw terras waar het goed toeven is.

Villeroy-&-Boch-Oak-Park
Villeroy & Boch - Oak Park in de kleur Brandy
Villeroy-&-Boch-Oak-Park
Villeroy & Boch - Oak Park in de kleur CacaoVilleroy-&-Boch-Oak-Park
Villeroy & Boch - Oak Park in de kleur Caviar

De twee lichtere tinten, Chalete en Crema, brengen een moderne stijl met zich mee. De lichte tinten, vooral met de kleur Crema, zien er bijna uit als onbehandeld hout. Beide kleuren zijn natuurlijk en vriendelijk.

Villeroy-&-Boch-Oak-Park-Brandy
Villeroy & Boch - Oak Park in de kleur ChaleteVilleroy-&-Boch-Oak-Park-Cacao
Villeroy & Boch - Oak Park in de kleur Crema

Interieurontwerp Tip

Voor meer variatie op de vloer, kunnen de kleuren ook worden gemengd. Dit creëert een opwindend vloerbeeld met meer dynamiek en variatie.Cacao is de donkerste kleur in het kleurengamma van deze terrastegels.

Blog-voegkleuren

2 cm dik

Terrastegels voor verschillende buitenstijlen
Oak Park Outdoor 20 kan op verschillende manieren worden gelegd. Omdat de terrastegels zo stabiel zijn, hoeven ze niet noodzakelijk met tegellijm te worden bevestigd. Ze kunnen net zo gemakkelijk in een grindbed, op zand of zelfs direct in het gazon worden gelegd. Als de ondergrond op de juiste manier is voorbereid, blijft deze vorstbestendig.