Prijsbelofte Vacatures Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63

XXL

Sant' Agostino Silkystone

Moderne oppervlakken

Sant Agostino Silkystone is in constante dialoog met de wereld van design en verzamelt inspiratie die het evolutionaire pad van moderne oppervlakken voor porseleinarchitectuur volgen. Onderzoek beweegt zich op de dunne lijn tussen essentie, minimalisme, natuurlijkheid en materieel gevoel, op zoek naar een balans door zorgvuldige dosering. Het resultaat is de collectie Silkystone, die besrtaat uit een materiaal dat slechts een vleugje van de genuanceerde strepen van een kalksteen reproduceert, visueel homogeen, maar geanimeerd door een verfijnde beweging die de charme van een levend materiaal uitstraalt.
Sant-Agostino-Silkystone Sant' Agostino-Silkystone

Ecoquality. 

Ceramica Sant'Agostino is het eerste bedrijf dat een totale compensatie van CO2-uitstoot bereikt bij de S.WOOD-collectie. Deze is gecertificeerd door Bureau Veritas als het keramische product dat wordt verkregen door de hoeveelheid koolstofdioxide die tijdens de hele productiecyclus vrijkomt volledig te compenseren.

Dit belangrijke resultaat werd bereikt dankzij een complex actieprogramma genaamd Ecoquality. Hierdoor behaald het bedrijf een zeer hoog efficiëntieniveau. Daarnaast draagt Ceramica Sant'Agostino bij aan het milieu door groene projecten te financieren die worden uitgevoerd door internationale instanties in gebieden die worden onderworpen aan woestijnvorming.