Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Sant' Agostino Invictus

Elegant en dynamisch

Sant Agostino Invictus herinterpreteert het idee van het klassieke tijdperk om een visie te vinden die de ruimte omhult en omarmt in een oneindig paradigma. Een precieze benadering van het grafische gebaar van de natuur, de studie van lijnen die beweging in de ruimte creëren en etherische materialiteit.

De collectie is geïnspireerd op travertijn als het materiaal van de glorieuze Italiaanse architectuur uit het klassieke tijdperk. Het is een eerbetoon aan de wijsheid van de oudheid in de ziel van porselein. Het delicate spel van contrasten van warme en koude tinten die de aderen animeren, de karakteristieke kenmerken van travertijn, maakt de graphics elegant en dynamisch. Kleuren worden vakkundig gebruikt om de aandacht te trekken.