Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Sant' Agostino Insideart Color

Sant' Agostino Insideart Color

Sant' Agostino Insideart Color is voornamelijk tot stand gekomen als wandbekleding. Bevrijdt zich van elke architecturale hiërarchie, dankzij de volheid van kleur die de ruimte tot hoofdrolspeler maakt. Materiaal en nuances versmelten tot een ervaringscode, gaan voorbij het visuele vlak om het tactiele te bereiken om het emotionele vlak te verkennen.

De Insideart Color-collectie viert de sfeer van harsen, in een altijd open gordijn. Het leven van het meubilair in elke plaats lijkt zich te verheugen in nieuwe gedaanten. Het is een open stijl, altijd. Nodulair, zonder enige scrupules voor combinaties en decoraties. Transversaal en ingenieus en gemakkelijk tegelijk, vanwege zijn instinct om dialogen op te bouwen met gedurfde en speelse kleurenpaletten.

De serie Sant' Agostino Insideart Color zorgt voor onmiddelijke rust in de ruimte waarin ze geplaatst worden. De zes verschillende kleuren bieden ook veel ontwerpmogelijkheden. De tegelcollectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Light
  • Mint
  • Aloe
  • Sand
  • Sunset
  • Aqua 
De tegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende oppervlakten. De serie wordt aangevuld door twee verschillende decortegels in de maat 20x20cm en een mozaïek van 30x30cm.

Sant' Agostino - Insideart Color