Imola Ceramica Azuma

Imola Ceramica

Azuma

Formaten
60x60, 60x120, 90x90, 120x120
Kleuren
AG, CG, DG, G, N
Oppervlakken
mat

XXL beton optiek en Japans ontwerp

Waarom passen Japan en beton zo goed bij elkaar? De Azuma-serie van Imola Ceramica biedt een eenvoudige verklaring, en laat tegelijkertijd zien hoe de Aziatische stijl op een extravagante manier kan worden uitgedrukt in Europese appartementen.

De aanpak van de XXL-serie Azuma van Imola Ceramica is nieuw en innovatief. Azuma ook wel Asperi genoemd vertrouwt niet alleen op het beton als oppervlakdecor. Voor deze serie kreeg de Italiaanse fabrikant Imola Ceramica ideeën uit de architectuur- en stijlwerelden uit Oost-Azië. Japan, het land van de rijzende zon, heeft zijn eigen, eenvoudige ontwerpstijl.

Deze stijl is echter verre van eenvoudig of simpel. Het Japanse interieur is open, uitnodigend, maar ook gereserveerd en bevrijd van onnodige franje. Weinig decor, weinig meubels en een uniform ontwerp kenmerken de stijl. De Azuma-serie is ontworpen met dit in gedachten: De complexe oppervlaktestructuur van beton werd elegant vastgelegd en in een eenvoudig kader geplaatst.

De Azuma-serie biedt geen opvallende kleurschommelingen of rusteloze patroontegels. De serie lijkt discreet en creëert een zeer stijlvolle ambiance.
Artikel: 42