Novabell Norgestone Outdoor

Novabell

Norgestone Outdoor

Formaten
60x120
Kleuren
Taupe, Light Grey, Dark Grey, Slate
Oppervlakken
Naturale

Norgestone Outdoor

Net als bij de normale indoortegel biedt deze keramische 2 cm dikke OUTDOOR tegel van NovaBell dezelfde moderne architectuur met een verzameling eenvoudige, smaakvolle en toch indrukwekkende oppervlakken. Minimalistische oppervlakken van indrukwekkende natuursteensoorten uit Noord-Europa, zijn het startpunt voor de ontwikkeling van Norgestone, een uitgebreid porcellanato project van NovaBell met functionele, harmonieuze oppervlakken ten behoeve van de moderne architectuur.

Hierdoor is het mogelijk geworden uw woonkamer naar buiten uit te breiden met precies dezelfde tegels als binnen maar wel met de eigenschappen die voor een buitentegel noodzakelijk zijn.
Vorstbestendig en stroef.

Momenteel is dit de trend die veel wordt toegepast.

Filter naar

Soort
Kleur
Afmeting
Vorm
Oppervlakte
Oppervlakte Look
Materiaal
Gerectificeerd
Stroefheid
Vorstbestendig
Monsterverzending

Binnen en buiten:

Norgestone is eindeloos en uitermate geschikt voor de natuurlijke uitbreiding van het interieur naar buiten toe. Daarom is de dynamiek van de natuurlijke, ingetogen oppervlakken afgestemd op een perfecte kleurafstemming voor een nauwkeurige optische eenheid van binnen en buiten.

De OutWalk 20 is een serie van 20 mm dikke tegels voor het ontwerpen en uitvoeren van buitenprojecten met de zekerheid van het sterke porcellanato en diens uitstekende prestaties. Norgestone maakt alle buitenprojecten af.

Novabell-Norgestone-In-en-Outdoor
Novabell-Norgestone-In-en-Outdoor

Kleurenpallet.

De tinten en patronen van de 5 Norgestone-kleurschakeringen geven prachtige harmonieën, en de combinatie uit het grote assortiment tegelafmetingen en de natuurlijke schoonheid van de kleuren geeft een uniek en gezellig totaaleffect.
Norgestone komt voort uit een grondige kennis van keramiek als materiaal en is vervaardigd in overeenstemming met alle echte waarden van Italiaans ontwerp.
De productie van de tegels geschiedt met lage milieubelasting en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit grondstoffen.

Novabell-Norgestone-Outdoor-Light-Grey    Novabell-Norgestone-Outdoor-Taupe
Novabell-Norgestone-Outdoor-Light-Grey      Novabell-Norgestone-Outdoor-Taupe

Novabell-Norgestone-Outdoor-Dark-Grey    Novabell-Norgestone-Outdoor-Ivory 
Novabell-Norgestone-Outdoor-Dark-Grey       Novabell-Norgestone-Outdoor-Ivory

Novabell-Norgestone-Outdoor-Slate
Novabell-Norgestone-Outdoor-Slate