Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell Artwood

Artwood

Novabell Artwood houdt zich al langere tijd bezig met definieren van tegels met een houtlook. Men streeft ernaar het houtbeeld zo naturgetrouw mogelijk na te bootsen. Met deze geheel nieuwe serie Artwood is Novabell erin geslaagd een tegel te creeren waarbij het verschil met een echt houten vloer niet meer te zien is.

De behaaglijke sfeer die een houten vloer uitstraalt maar dan uitgevoerd in hoogwaardig keramiek waardoor de vloer veel gemakkelijker te onderhouden is dan een klassieke houten vloer.

Bijkomend voordeel is dat de vloer ook nog eens uitermate geschikt is voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. 
 

Eiken

Deze uitvoering in natuurlijk eiken  maakt de vloer tijdloos, temeer omdat eiken vloeren al sinds mensenheugenis worden gebruikt.
De natuurlijke, gedetailleerde houtnerf zorgt voor authentieke oppervlaktebeeld. Omdat er gebruik gemaakt is van een veelvoud aan voorbeelden lijkt geen tegel op de andere.