Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell Norgestone

Norgestone

Novabell Norgestone biedt de moderne architectuur een verzameling eenvoudige, smaakvolle en toch indrukwekkende oppervlakken.

Minimalistische oppervlakken van indrukwekkende natuursteensoorten uit Noord-Europa, was het startpunt voor de ontwikkeling van Norgestone, een uitgebreid porcellanato project van NovaBell met functionele, harmonieuze oppervlakken ten behoeve van de moderne architectuur.

Binnen en buiten:

Norgestone is eindeloos en uitermate geschikt voor de natuurlijke uitbreiding van het interieur naar buiten toe. Daarom is de dynamiek van de natuurlijke, ingetogen oppervlakken afgestemd op een perfecte kleurafstemming voor een nauwkeurige optische eenheid van binnen en buiten.

De OutWalk 20 is een serie van 20 mm dikke tegels voor het ontwerpen en uitvoeren van buitenprojecten met de zekerheid van het sterke porcellanato en diens uitstekende prestaties. Norgestone maakt alle buitenprojecten af.


Kleurenpallet.

De tinten en patronen van de 5 Norgestone-kleurschakeringen geven prachtige harmonieën, en de combinatie uit het grote assortiment tegelafmetingen en de natuurlijke schoonheid van de kleuren geeft een uniek en gezellig totaaleffect.
Norgestone komt voort uit een grondige kennis van keramiek als materiaal en is vervaardigd in overeenstemming met alle echte waarden van Italiaans ontwerp.
De productie van de tegels geschiedt met lage milieubelasting en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit grondstoffen.

Novabell-Norgestone-Kleuren
Novabell-Norgestone-Kleuren