Novabell Norgestone

Novabell

Norgestone

Formaten
60x120, 30x120, 60x60, 30x60
Kleuren
Taupe, Light Grey, Dark Grey, Slate, Ivory
Oppervlakken
Naturale, Cesello

Norgestone

Deze keramische tegel van NovaBell biedt de moderne architectuur een verzameling eenvoudige, smaakvolle en toch indrukwekkende oppervlakken.

Minimalistische oppervlakken van indrukwekkende natuursteensoorten uit Noord-Europa, was het startpunt voor de ontwikkeling van Norgestone, een uitgebreid porcellanato project van NovaBell met functionele, harmonieuze oppervlakken ten behoeve van de moderne architectuur.
Artikel: 54

Binnen en buiten:

Norgestone is eindeloos en uitermate geschikt voor de natuurlijke uitbreiding van het interieur naar buiten toe. Daarom is de dynamiek van de natuurlijke, ingetogen oppervlakken afgestemd op een perfecte kleurafstemming voor een nauwkeurige optische eenheid van binnen en buiten.

De OutWalk 20 is een serie van 20 mm dikke tegels voor het ontwerpen en uitvoeren van buitenprojecten met de zekerheid van het sterke porcellanato en diens uitstekende prestaties. Norgestone maakt alle buitenprojecten af.


Kleurenpallet.

De tinten en patronen van de 5 Norgestone-kleurschakeringen geven prachtige harmonieën, en de combinatie uit het grote assortiment tegelafmetingen en de natuurlijke schoonheid van de kleuren geeft een uniek en gezellig totaaleffect.
Norgestone komt voort uit een grondige kennis van keramiek als materiaal en is vervaardigd in overeenstemming met alle echte waarden van Italiaans ontwerp.
De productie van de tegels geschiedt met lage milieubelasting en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit grondstoffen.

Novabell-Norgestone-Kleuren
Novabell-Norgestone-Kleuren