Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Novabell Eiche

Eiche

Novabell Eiche geeft de kamer een comfortabele, behaaglijke sfeer. De fabrikant heeft zich met het creatieve effect van hout bezig gehouden en een serie gecreëerd met een natuurlijke, onmiskenbare uitstraling. Deze collectie is veel meer dan keramisch hout, het ontwerp en de prestatiekenmerken brengen het welzijn in het dagelijks leven en de indruk van authenticiteit over.

Brug

De combinatie van NovaBell keramische producten creëert een brug tussen ruimte en emotie.
Eiche is een zogenaamd tijdloos concept en maakt het ontwerp van perfect gecoördineerde binnen- en buitenruimtes mogelijk. Naadloze overgangen verleggen de grenzen tussen binnen en buiten.

De natuurlijke, gedetailleerde houtnerf zorgt voor authentieke oppervlaktebeeld. Geen tegel lijkt op de andere. Dicht bij de natuur via hightech. Eiche betekent comfort in het dagelijks leven, omdat functionaliteit en gebruiksgemak voorop staan. Natuurlijk altijd met een speciale aandacht voor eersteklas esthetiek.

Made in Italy

Waterafstotende en resistente oppervlaktes met unieke prestatiekenmerken verlengen de woonruimte naar buiten en zorgen zo voor een verhoging van de woon- en leefkwaliteit.
NovaBell ontwikkelt en produceert haar producten in de geest van "Made in Italy". Grondige kennis van grondstoffen, onderscheidend ontwerp, milieuvriendelijk productieproces. Eikenhout brengt van nature een discrete luxe met zich mee, uitgedrukt in kostbare, stijlvolle details.

Eiche is een tijdloos concept dat geen mode volgt. Materiaalontwerp en kleurenspectrum brengen intimiteit, comfort en veiligheid over. Een vloeroppervlak met keramisch parket van NovaBell maken het individuele ontwerp van authentieke, stijlvolle binnenruimtes mogelijk.

Hout-soorten

Novabell-Eiche-Scottisch
Novabell-Eiche-Scottisch

Novabell-Eiche-Natur
Novabell-Eiche-Natur

Novabell-Eiche-Timber
Novabell-Eiche-Timber

Novabell-Eiche-Landhaus
Novabell-Eiche-Landhaus

Novabell-Eiche-Alpin
Novabell-Eiche-Alpin