Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche Nextone Outdoor

Nextone Outdoor

Lea Ceramiche Nextone Outdoor maakt het nu mogelijk om de tegel vanuit de woonruimte door te leggen naar buiten met deze Outdoor versie van de Nextone serie. Dit is een serie met een gecreëerd optisch steeneffect. Door het combineren van natuursteen uit vier verschillende steengroeven, met ieder hun karakteristieke tekening, en het toevoegen van originele grafische ontwerpen, is een tegel gecreëert die niet echt bestaat in de natuur, maar wel een natuurlijke esthetische kwaliteit heeft met een uitgebalanceerd effect.

De collectie bevat tevens een decoratieve stijl. Deze wordt uitgedrukt in drie hedendaagse patronen: Line, Dot en Mark en kunnen worden gecombineerd met een natuurlijke of geslepen afwerkingen om een vloeiende, en gecoördineerde omgeving te creëren. De Outdoor versie is geproduceerd met de voor buiten noodzakelijke eigenschappen als stroefheid en met een dikte van 2 cm ook vorstbestendig.