Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche Concreto Outdoor

Prachtig voor binnen en buiten

Lea Ceramiche Concreto Outdoor geeft nu de mogelijkheid de tegel die je in de kamer hebt door te leggen naar het terras met tegels die uitermate geschikt zijn voor buiten. Bij de Indoor versie van deze prachtige tegel uit de serie Concreto bestaat er nu tevens een 2 cm dikke Outdoor variant met alle prachtige elementen die deze tegel in zich heeft

Concreto met zijn organische structuur van cement of beton heeft een technische uitstraling en is gemaakt van keramiek met verrassende en tot de verbeelding sprekende oppervlakken. Een innovatieve en verfijnde collectie dat zich moeiteloos aanpast aan iedere vorm van architectuur om te komen tot een unieke aankleding van uw woonruimtes.

De buitenvariant is 2 cm dik en dus vorstbestendig en met een stroefheid van R11 dus veilig voor buiten ook al heeft het geregend.

Bestel de serie Concreto en Concreto Outdoor in onze webwinkel tegen de beste prijs!