Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche Slimtech Concreto

Concreto in Slimtech uitvoering

Lea Ceramiche Slimtech Concreto heeft een technische uitstraling met zijn organische structuur van cement of beton en is gemaakt van keramiek met verrassende en tot de verbeelding sprekende oppervlakken. Een innovatieve en verfijnde collectie, die zich moeiteloos aanpast aan iedere vorm van architectuur om te komen tot een unieke aankleding van jouw woonruimtes.

De Slimtech technologie maakt het mogelijk een tegel te produceren die uiterst dun maar toch extreem sterk is.
Deze tegel wekt de indruk alsof het een gestolde stroom cement is waarbij het poreuze effect en de oneffenheden die door invloed van zwaartekracht, weer en wind ontstaan waarheidsgetrouw overgebracht zijn.
De materie wordt decor en creëert unieke esthetische oplossingen. Het reconstrueert meerdere combinaties tussen texturen en kleuren, waardoor ruimte wordt getransformeerd in een unieke emotie.
Lea Ceramiche - Slimtech Concreto: Extra Light, Light, Medium, Dark en Rust
Lea Ceramiche - Slimtech Concreto: Foam, Tide, Dry en Reef