Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche Bio Select

Bio Select

Lea Ceramiche Bio Select heeft een rijk en gevarieerd decoratief patroon. Met de geometrische vormen heb je de mogelijkheid een woonruimte zo aan te passen zodat het keramisch materiaal een fundamenteel onderdeel wordt van het interieur.

De serie is ontworpen om te voldoen aan de behoefte om op keramische oppervlakken de patronen en warmte van houten vloeren na te bootsen op een natuurlijke wijze. In het geval van Bio Select komt de inspiratie van de zeer gewilde houtsoorten eiken en walnoot.

Er is langdurig onderzoek gedaan om de mooiste planken te vinden die model stonden om een lichte, heldere en elegante houtkleur te reproduceren in perfecte harmonie met elke inrichting of stijl.
Lea Ceramiche Bio Select Moodboard

Natuurlijk klassiek

Het realistische uiterlijk wordt bereikt door het natuurlijke beeld van het oppervlak en door de lay-out, waardoor een klassiek houten vloer wordt gereproduceerd die in een visgraatpatroon is gelegd.

De exclusieve Panariagroup-technologie voor antimicrobiële vloer- en wandbekleding met de hoogste prestaties. Gezond, veilig en veilig leven.

De L2-collecties van Lea Ceramiche, in 20 mm dik porcellanato, combineren esthetische kwaliteit en verhoogde technische prestaties, en garanderen talloze externe toepassingen zonder risico op breuk. Ze zijn bestand tegen vorst en tegen plotselinge temperatuurverschillen, hebben verhoogde antislip-eigenschappen, zijn eenvoudig te reinigen en behouden hun houtnerftekening en kleur.

 

Stijl details

Onderzoek stelt ons in staat nieuwe keramische tegels te maken met behulp van hightech-technologie. We hebben oppervlakken met een levendige textuur ontworpen. Een verfijnde grijze kleur met eigentijdse flair voor een nieuwe interpretatie van de ruimte.

Natuurlijke elegantie

De serie omvat op de natuur geïnspireerde herfstkleuren voor openbare ruimtes, waaronder restaurants en hotels die hiermee een huiselijke sfeer creëren.

Gebeeldhouwde ruimte

Een combinatie van trapeziumvormige geometrische vormen creëert een elegant patroon op de muren. Planken op de vloer, geven een warme, gastvrije en verfijnde uitstraling terwijl ze een ruimtelijk gevoel bieden in elke kamer.et realistische uiterlijk wordt bereikt door het natuurlijke beeld van het oppervlak en door de lay-out, waardoor een klassiek houten vloer wordt gereproduceerd die in een visgraatpatroon is gelegd.