Prijsbelofte Showroom Nog vragen? +31 (0)478 - 69 11 63
tegelstudio.nl monster cashback
Van zondag 21 t/m dinsdag 23 april, op zaterdag 27 april (Koningsdag) en op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) zijn wij gesloten.

Op maandag 20 mei zijn wij van 10:00 tot 16:00 uur geopend. Kom dus op 2e Pinksterdag gezellig langs in onze 2500 m² showroom in Tienray.
Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe tegelvloer of badkamer.

Lea Ceramiche Pigmenti

Verrassende interpretaties

Lea Ceramiche Pigmenti is een tegelserie ontworpen door Ferruccio Laviani. Expressieve mogelijkheden en nieuwe standpunten vloeien voort uit dit design. Ontdek de onafscheidelijke band die materiaal en kleur verbindt met een collectie van twaalf hedendaagse nuances, rijk aan formaten en decoratieve ideeën. De collectie wordt uitgebreid met de Segni su Pigmenti decors. Vijf verschillende varianten die voortkomen uit een grafische uitwerking van de figuratieve keramiek uit de jaren '60 en uit experimenten met conceptuele kunst. Het resultaat is een assortiment met eigentijdse tinten, geïnspireerd op natuurlijke en tegelijkertijd verfijndere kleuren: van oker tot aarde, van koudere kleuren zoals groen en blauw, tot neutrale en grijze tinten.

Deze gloednieuwe serie van Lea Ceramiche komt bijna uit en is binnenkort verkrijgbaar via onze webshop!